В українській столиці за адресою Хрещатик, 21 сталася дуже неприємна дорожня пригода.

Так, фура Renault Magnum набита вщерть цеглою злетіла зі сходинок і перекинулася. В результаті вийшла дуже неприємна картина. На щастя, постраждалих немає.

Інцидент стався рано вранці, буквально відразу після відкриття станцій метро. Про це столичним журналістам стало відомо завдяки даними свідків на місці події.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

За попередньою інформацією, обидва водія спали у вантажівці на вулиці Лютеранській. Коли вони прокинулися, то вантажівка вже мчав донизу, але гальма не спрацьовували. На шляху свого руху Renault протаранив Toyota, зніс дорожній знак та сітілайт.

А в кінці вантажівка скотився по сходах в арку і вилетів на Хрещатик. Кабіна вантажівки перекинулася і була здавлена вагою цеглин, які висипалися з причепа.

Попередньо, у вантажівки зірвало гідравліку, поки водії відпочивали. На щастя, обійшлося без постраждалих. Обидва водія самостійно вибралися з кабіни, їх оглянули медики. Травми обох чоловіків незначні.

На даний момент місце події оточене, на місці працюють поліцейські і комунальники. Деталі інциденту встановлюються.

Варто нагадати, що відділ комунікації поліції Львівській області повідомляє, що в ніч, 21 лютого, на трасі Львів-Шегині сталася дорожньо-транспортна пригода з летальним результатом. В цю злощасну ніч на трасі зіткнулися туристичний автобус і автомобіль Мерседес.

Відомо, що за кермом автобуса перебував сорокашестирічний киянин. Також відомо, що цей автобус займався пасажирськими перевезеннями. За кермом Мерседеса перебував тридцяти п'яти річний мешканець Городка Львівської області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українців попереджають, що 21 лютого в більшості областей країни буде несприятлива погодна обстановка, слід бути обережними через пориви вітру, оголошено штормове попередження. Про це пише прес-центр ДСНС України. За даними синоптиків, у четвер пориви вітру сягатимуть 15-20 м/сек.

Нагадаємо, неадекват таранив авто відомої ведучої 10 хвилин поспіль.

Як повідомляв Знай.uа після ДТП євробляху намагалися винести на руках: відео.

Знай.uа писав, на Полтавщині мікроавтобус влетів у відбійник: у страшній ДТП не вижив ніхто.