В українській столиці начальниця поштового відділення №186 оскандалилася гучною заявою. Відомо, що вона вибухнула словами про те, що співробітники пошти повинні розмовляти з клієнтами тією мовою, якою хочуть, а не українською.

Про це стало відомо завдяки повідомленням постраждалої від нападків начальниці в соцмережах.

відділення Укрпошти
відділення Укрпошти

Так, жінка стверджує, що на цьому поштовому відділенні їй постійно відмовляють в обслуговуванні українською мовою. І в цей момент тут працюють виключно "російськомовні", які навідріз відмовляються використовувати в спілкуванні державну мову.

Клієнтка "Укрпошти" стверджує, що вона намагалася поговорити з начальницею, але та їй сказала, що "її працівники говорять так, як їм хочеться, бо це вона дозволила".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Висновок: руській мір крокує нахабно, безстрашно, розуміючи, що банда управлінців кришує московоротих у всіх закладах нашої держави", - написала постраждала.

Варто нагадати, що в Україні з 1 березня пенсіонери по-новому отримають виплати. Якщо раніше підвищували відсоток від прожиткового мінімуму, то зараз кожному пенсіонеру буде виділено індивідуальну суму, яку розрахують за новою формулою. Згідно з новими правилами, одні можуть отримати надбавку в тисячу гривень, інші ж залишаться зі старими виплатами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що навколо монетизації субсидій останнім часом піднімається безліч питань, не всі з яких отримують відповіді. Начебто вже затверджено, що українці зможуть отримати державну допомогу "живими" грошима, а – коли, де, на яких умовах? Кому буде доступний подібний "привілей"? Укрпошта спробувала розставити всі крапки над "і" роз'яснивши, куди приходити за субсидіями.

Нагадаємо, монетизація субсидій: де і коли українці отримають готівку.

Як повідомляв Знай.uа пенсіонери отримають додатково тисячу: кому надбавка не світить.

Знай.uа писав, Гройсман анонсував старт автоматичної індексації пенсій: коли і чого очікувати українцям.