На початку лютого столичний боксер Віктор Сидоренко накинувся з кулаками на групу підлітків - нібито за сніжок, який ті запустили в лобове скло його автомобіля. Тепер же в мережі оприлюднили повне відео вуличного інциденту, який викликав бурхливе обговорення серед українців.

На записі з камер спостереження видно, як Сидоренко вискочив з авто і погнався за підлітками. Тінейджери не намагалися тікати. Швидше за все, вони не очікували, що за подібні пустощі вони отримають таких стусанів. Тим не менш, спортсмен вирішив не говорити, а діяти звичним для себе способом.

Анатолій Вовк, батько одного з постраждалих підлітків, розповів, що троє школярів госпіталізовані та перебувають на стаціонарному спостереженні.

Віктор Сидоренко є чемпіоном світу з кікбоксингу, призером світу з муай-тай, чемпіоном світу по боксу серед професіоналів за версією UBA. За період 2003-2008 рр. він провів на професійному рингу 14 боїв, з них 11 перемог здобув достроково.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Багато користувачів підтримали боксера, але інші вважають, що професійний спортсмен розпустив руки дарма: "дитинства не було, чи що". Сам Сидоренко з цього приводу сказав: "Так, це був я. Я б не сказав, що сніжок кинули. Закрили лобове, як це може бути сніжок? Я думаю, що вони спеціально це на телефон знімали ... думали що я поїду .. . Якби я виїхав на машині, я б потрапив в аварію ".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що острівці безпеки на київських дорогах відтепер надійно захищені стовпчиками, які завадять автомобілям паркуватися на них. Необхідність у цьому існувала давно, оскільки машини обмежували видимість і могли призвести до ДТП.

Як повідомляв портал "Знай.uа": нещодавно дві станції столичного метро екстрено закрили, оскільки отримали анонімне повідомлення про замінування. Після проведеної перевірки будь-яких вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Також "Знай.uа" писав, що біля паркану однієї з київської шкіл знайшли гранату – вона лежала просто на вулиці. Правоохоронці встановили, що у гранати не було детонатора і зробили висновок, що вона була навчальною.

ПОЛНОЕ ВИДЕО НАПАДЕНИЯ ПРОФЕССИОНАЛЬНОГО БОКСЕРА ВИКТОРА СИДОРЕНКО НА ТРОИХ ПОДРОСТКОВ После просмотра прошлого видео, вспоминаются некоторые комментарии, типа «мало дал», «нужно было бить сильнее», «я бы убил», «100% это малолетки напали на Виктора и хотели снять это на телефон», «он не мог просто так начать бить, они нарвались», «он защищался», «малолетка бьет первый да ещё и ногой», «зачем клеветать на такого приличного человека», «не воспитали родители - воспитает боксёр» и т.п. Очень интересно, что теперь скажут эти люди? Как видно, эти дети не шли на поиски приключений, они шли домой со школы. Они не провоцировали ситуацию и не убегали от нее. Увидев мужчину, выскочившего из авто, ребята остановились, ожидая разговор, который в считаные секунды превратился в избиение. На видео четко видно все от начала до конца! Про Виктора: https://kyivoperativ.info/other/okazyvaetsya-vcherashnij-borec-s-detmi-kotorye-brosali-snezhki-i-popali-v-avto-tozhe-okazalsya-bokserom/ Первое видео: https://kyivoperativ.info/other/smotret-video-341/

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 17 februari 2019