18 лютого в Києві закрили одразу дві станції метро. А це головний вузол підземки: "Майдан Незалежності» і "Хрещатик". Про це прес-служба метрополітену оголосила на офіційній сторінці в Twitter.

Як сказано в повідомленні, обидві станції столичного метрополітену, через які щодня проходять тисячі людей, в терміновому порядку закрили для пасажирів. Найближчим часом ніхто не зможе скористатися і пересадкою.

Пізніше стало відомо, що в самий центр Києва з'їжджається поліція. Прес-служба зазначає, що правоохоронці отримали анонімне повідомлення про замінування. Вибуховий пристрій може перебувати на "Майдані Незалежності" чи "Хрещатику".

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нещодавно співробітники метрополітену додали, що станції метро "Майдан Незалежності" і "Хрещатик" у Києві знову працюють. На цих станціях не виявили вибухонебезпечних предметів. Водночас після анонімного повідомлення про мінування закриті станції "Площа Льва Толстого" та "Палац спорту".

Дивіться: у Києві закрили сім станцій метро

Нагадаємо, у одному з районів Житомира, у Другому Транзитному провулку було знайдено тіла двох жінок - матері та доньки.

Як повідомляв "Знай.ua" , у Львові сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода, водій Фольсваген Пасат не впорався з керуванням та злетів у кювет, а потім врізався в будівлю непрацюючого поста прикордонників.

Також "Знай.ua" писав, що у Львові п'яний водій таксі протаранив зупинку громадського транспорту