Про початок збору інформації про співробітників поліції, які 9 лютого у Києві побили активістів в Подільському райвідділі поліції, оголосили в соціальних мережах. Потерпілі - це громадяни, які брали участь в акції "Хто замовив вбивство Каті Гандзюк?".

Про це стало відомо завдяки повідомленням користувачів мережі Facebook.

Окей гайс без жартів. 500 доларів американських за цього уєбана "я свой, я с роззыска". ПІБ, посада, домашній адрес,...

Geplaatst door Roman Sinicyn op Zaterdag 9 februari 2019

"500 американських доларів за цього у**ана "я свій, я з розшуку". Прізвище, ім'я, по батькові, посада, домашня адреса, сім'я. За п'ятдесят (доларів) – за кожного "беркутенка" з полку поліції особливого призначення київського, хто там брав участь. Прізвище, ім'я, по батькові, посада, домашня адреса, сім'я", – написав в Facebook відомий волонтер Роман Синіцин.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Привіт! Це Влад! Він сьогодні керівник вже Подільского відділу поліції. Саме Влад викликав сьогодні бєркут на активістів. Ну і це. Почитайте про Влада і про "реформу поліції".

Geplaatst door Roman Sinicyn op Zaterdag 9 februari 2019

Варто нагадати, що активісти обстріляли з салютних установок спецкомлекс "Фортеця", в якому проживає міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, через затриманих на акції "Хто замовив Катю Гандзюк?". Про це повідомляє РБК-Україна з місця подій. Як заявив активіст Роман Синіцин: "Сьогодні ми побачили симбіоз Юлії Тимошенко та Арсена Авакова. Сьогодні ми побачили черговий етап поліцейського терору".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кілька активістів було затримано під час проведення акції "Хто замовив Катю Гандзюк?". Незабаром в поліції прокоментували затримання активістів під час акції "Хто замовив Катю Гандзюк", яка пройшла сьогодні, 9 лютого, в Києві на Контрактовій площі. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу поліції Києва. Правоохоронці стверджують, що групу активістів було затримано для попередження провокацій.

Нагадаємо, хто замовив Гандзюк: охоронці Порошенка безжально порвали плакат активіста.

Як повідомляв Знай.uа копи показали найгіршу дорогу в Україні: найбільше ДТП, яма на ямі.

Знай.uа писав, киянин примудрився зробити 4 злочини за пару годин і втік, куди очі дивляться.