У зв'язку з аварією на водопроводі в центрі Києва перекрили рух тролейбусів у бік Майдану Незалежності.

Цю інформацію повідомили в прес-службі "Київпастрансу".

"10 лютого продовжено виконання робіт по ліквідації аварії на водопровідній мережі на вул. Січових Стрільців, 25. Рух тролейбусів маршрутів №№ 6, 16, 18 на ділянці від вул. Чорновола В. до Майдану Незалежності закрито". йдеться в повідомленні

Згідно з даними відомства, ремонтні роботи тривають з 10 годин ранку суботи, 9 лютого.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що для забезпечення пасажирських перевезень до закінчення робіт організовано тимчасовий автобусний маршрут №16Тр "Майдан Незалежності – вул. Дорогожицька".

"Рух тролейбусів маршруту №6 організовано від Мінського масиву до ст. м "Лук'янівська"; №16 - від вул. Академіка Туполєва до станції метро "Площа Льва Толстого"; №18 - від вул. Сошенко до Повітрофлотського шляхопроводу". підкреслили транспортники

Окремо наголошується, що пасажири автобусів маршруту №16Тр мають право їздити по місячних проїзних квитках, придбаних для проїзду в тролейбусі.

Нагадаємо, в Києві на вулиці Льва Толстого 9 лютого автомобіль марки Renault Megane вилетів на тротуар і врізався в терасу ресторану Pastateca.

Аварія сталася приблизно о 15 годині. За словами свідків, Renault підрізав автомобіль Audi, який проїжджав повз.

Щоб уникнути зіткнення, водій Megane виїхав на тротуар і зніс клумби і декорації, влетів на терасу ресторану Pastatecа. Водій Audi зник з місця події.

В результаті ДТП ніхто не постраждав. Літню терасу ресторану закрили на зиму, а людей у цей момент на тротуарі не виявилося. Водій відбувся лише легким переляком.

Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, що в Києві сталася аварія. На вулиці Олени Теліги зіткнулися два легковики марки Mercedes і Peugeot.

Також "Знай.uа" повідомляв про те, що вранці в п'ятницю, 8 лютого, в столиці поїзд збив чоловіка і протягнув його по рейках кілька метрів.