У Києві водій тролейбуса почав кричати та кидатися на пасажирів. Подія трапилася у понеділок вранці, 18 грудня.

Про це пишуть свідки інциденту в соціальних мережах, зокрема у спільноту dtp.kiev в Facebook.

"Неадекватний водій одного з київських тролейбусів сьогодні вранці. Почав кидатися на пасажирів та хамити. 10-та ранкуна зупинці: вулиця Гарматна", - йдеться в повідомленні.

Скандал стався в в Солом'янському районі столиці. Тролейбус їде за маршрутом №27, "станція м. Почайна - станція Київ-Волинський".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Однак, у коментарях користувачі мережі не стали відразу звинувачувати водія транспортного засобу в неадекватній поведінці. Вони аргументують це тим, що автор відео надав тільки лише невеликий епізод конфлікту, і з чого власне розпочався сам скандал, невідомо.

Неадекватный водитель одного из киевских троллейбусов сегодня утром. Начал кидаться на пассажиров и хамить. 10 утра на остановке : улица Гарматная. Оперативный телеграмм- чат по ЧП и ДТП в Киеве https://t.me/dtpkiev

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Dinsdag 18 december 2018

"Знаю водія особисто, людина адекватна і спокійний, що сталося в даній ситуації, ще не уточнював! Скажу тільки одне, щоб його довести до такого стану потрібно дуже постаратися!" -, зауважив один з користувачів Facebook.

Нагадаємо, що пробив головою скло, усе в крові: київський тролейбус відкрив двері у пекло. Надзвичайна подія сталась біля станції метро "Вокзальна" . Як з'ясувалося, невідомий автомобіль підрізав від'їжджаючий від зупинки тролейбус №3. Один з пасажирів, в результаті різкого гальмування траснспорту, пробив головою скло і тепер спливає кров'ю, чекає швидкої. Водій авто зник з місця інциденту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", київських водії попередили про погану видимість на дорогах. Через погіршення погодних умов, у понеділок можливий туман та ожеледиця.

Також "Знай.ua" писав про те, що 30 листопада, в переході станції метро "Театральна" помер чоловік. Йому стало погано, коли він піднімався по сходах. Врятувати киянина не змогли ні перехожі, ні медики. Трагічна подія сталася близько 14:00. Як згодом стало відомо, що загиблому було близько 65 років.