9 лютого,в Києві, на Русанівці, підліток разом зі своїми друзями прогулювалися берегом Дніпра. Коли просто ходити стало нудно вони вийшли на лід та спробували відколоти крижину. Внаслідок чого один із них відправився "у подорож" по Дніпру.

Про ситуацію повідомили на сторінці Facebook в спільноті «Київ оперативний» , а також додали фото та відео.

" Підліток разом зі своїми друзями ходив по льоду. Просто ходити стало нудно і вони спробували відколоти крижину. Вийшло, і один з них поплив в подорож по каналу. На щастя, швидко зреагували рятувальники #ДСНС, які дістали дитину з крижини і посадили до себе в човен. По прибуттю на берег «мамонтеня» швидко втік. Шановні батьки! Прохання провести зі своїми дітьми бесіду, щоб вони не потрапляли в такі пригоди. Адже, могло все закінчитися зовсім сумно..."

Користувачі соцмереж в свою чергу активно прокоментували цю подію :

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

- Добре що в моєму дитинстві не було Facebook

- Стовідсотків

На місце інциденту викликали службу порятунку . ДСНС’ники були обмундировані в спеціальний одяг, а також мали човен. Через декілька хвилин рятівники вже дісталися до хлопця та доправили його на берег після чого школяр швидко втік.

Нагадаємо, що раніше "Знай.ua" писав про смертельну загрозу бурульок.

Також "Знай.ua" сповіщав про ймовірну весну вже на цих вихідних.

Як писав "Знай.ua" люди з підвищеною чутливістю мають бути пильними через нестабільну погоду.

«Русановский мамонтёнок» Подросток вместе со своими друзьями ходил по льду. Просто ходить стало скучно и они попытались отколоть льдину. Получилось и один из них поплыл в путешествие по каналу. К счастью, быстро среагировали спасатели #ГСЧС, которые достали ребёнка со льдины и посадили себе в лодку. По прибытию на берег «мамонтёнок» быстро убежал. Уважаемые родители! Просьба провести со своими детьми беседу, чтобы они не попадали в такие приключения. Ведь, могло все закончиться совсем грустно...

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 9 februari 2019