У четвер, 7 лютого, у Києві на вулиці Олени Теліги автівка вилетіла з дороги прямо на тротуар.

ДТП у Києві
ДТП у Києві

Про це повідомляє Київ Оперативний та публікує відео з місця аварії.

Крім цього, автомобіль зіткнувся із вантажівкою та налетів на стовп та парапет, після чого водій намагався втекти з місця ДТП.

поліція
поліція

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Проте винуватець ДТП був затриманий, а на місце аварії одразу ж викликали поліцію.

Водитель этого #АЗЛК (#CA1224AA) на Телиги, 12Б, слетел с дороги на тротуар. Там он въехал в столб, грузовик и парапет. Пытался скрыться, но его задержали и вызвали полицию.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 6 februari 2019

Нагадаємо, на Закарпатті у Виноградівському районі трапилась ДТП: Skoda протаранила житловий будинок.

ДТП
ДТП

Про це повідомляє місцеве видання "Голос Карпат", яке опублікувало фото з місця аварії.

ДТП сталося 3 лютого в селі Малі Ком'яти. Водій на Skoda, який прямував з сусіднього села Пушкіново, в’їхав в житловий будинок, розташований на вулиці Ватутіна 195. Зі слів потерпілих, водій був напідпитку.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на КПВВ "Мар'їнка" у страшній аварії загинули люди.

Швидка допомога
Швидка допомога

Відомо, що недалеко від пропускного пункту сталася кривава трагедія, автомобілі зіткнулися лоб в лоб під Кураховим, в результаті 6 людей загинуло та 3 отримали травми.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Так, серед загиблих у страшній аварії є донецькі пенсіонери. За інформацією журналістів, це 80-річні Лідія і Володимир Шевченко, 69-річна Валентина Яковлєва, 71-річний Іван та 66-річна Віра Стебліни.

В результаті жорсткого зіткнення загинув водій Ланоса - житель Мирнограда 31-річний Сергій Ващенко, його авто згоріло. Відомо також, що 5 людей померли на місці, за життя Володимира Шевченка боролися медики, але безуспішно - чоловік помер у реанімації. Сім'я Шевченка їхала в якості пасажирів в автомобілі Шевроле, інші загиблі перебували в салоні Ланоса.

Також Знай.ua писав про те, що у Харкові відбулося чергове судове засідання у справі ДТП на Сумській 18 жовтня 2017 року, в якій позашляховик Олени Зайцевої влетів у пішоходів на тротуарі і вбив кілька людей.