У суботу, 1 грудня, в Києві сталося моторошне ДТП у результаті якого постраждалих терміново госпіталізували до лікарні.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що автомобіль Hyundai на величезній швидкості в'їхав в електроопору.

Очевидці розповіли, що автомобіль рухався на на швидкості близько 100 км на голину. Проте ожеледь на дорозі та сильний сніг, який значно зменшив видимість стала основною причиною ДТП. Відомо, що автомобіль різко почало зносити з проїжджої частини, кілька разів розвернуло та вдарило задньою частиною у ліхтарний стовп.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відзначається, що всередині автомобіля крім водія також перебувало дві пасажирки. Внаслідок ДТП дівчину з травмами хребта, а чоловіка з розірваним пальцем на руці терміново госпіталізували.

Вже пізніше очевидці розповіли, що у водія були сильні ознаки алкогольного сп'яніння. Проте правоохоронці поки інформацію не підтвердили. Також відзначається, що на машині практично не залишилося живого місця: пошкоджені обидві бічні частини, задній і передній бампери, вигнулось одне переднє колесо.

Разом з тим варто відзначити, що на одній із засніжених трас сталася жахлива масштабна аварія, в результаті якої загинуло декілька людей. З'явилася інформація, що кривава ДТП сталася в ніч з 29 на 30 листопада.

За інформацією рятувальників, причиною аварії стали несприятливі погодні умови. ДТП сталося на одній з ділянок федеральної траси Челябінськ-Єкатеринбург в Каслинському районі. Через погодні умови на дорозі зіткнулися три вантажівки і легковий автомобіль.

У єдиній диспетчерській службі регіону заявили, що аварія сталася в умовах 20-градусного морозу і сильного снігопаду.

"П'ять чоловік загинули в результаті великої аварії. Там зіткнулися три вантажівки і одна легковик. ДТП сталася через те, що відірвався причіп "Камазу". Він виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з легковим та двома вантажними автомобілями", — йдеться в повідомленні, опублікованому в Telegram-каналі Hue.

Пізніше стало відомо, що в цій аварії розбився кримінальний авторитет. Йдеться про Степана Милованова, який разом з колишнім губернатором Челябінської області будував бізнес-імперію.

Нагадаємо, палаючий будинок не завадив автохамам заблокувати рятувальників.

Як повідомляв "Знай.ua", безсердечних маршрутників почали карати за смерті пасажирів.

Також "Знай.ua" писав, що дві машини протаранили "швидку", від фото холоне кров у жилах.

Через снігопад у Києві сталося понад 300 ДТП