У Києві автівка марки Peugeot заблокувала виїзд з парковки позашляховику Toyota. Для того, що, виїхати, водієві довелося піти на крайнощі.

Відео інциденту, який стався в середу, 6 лютого, зняли випадкові очевидці та опублікували у спільноті Київ Оперативний у Facebook.

На ньому видно, як Toyota, рухаючись заднім ходом, буквально виштовхує Peugeot, який її заблокував, після чого просто їде. Як зазначається, інцидент стався на вулиці Велика Васильківська.

Только что на Большой Васильковской водитель #Peugeot запарковался так, что закрыл другие припаркованные автомобили. Водителя #Toyota это мало интересовало и он просто начал выезжать.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 6 februari 2019

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Ушкоджень на автівках не помітно. Однак як відреагував власник Peugeot на інцидент - невідомо. Відео викликало бурхливу реакцію користувачів соцмережі, переважна більшість яких підтримала дії власника позашляховика. Більшість користувачів соцмережі писали "Красунчик", "Водій Toyota Best of the best" та підтримували поведінку направлену проти кермувальників, які порушують правила парковки.

Крім цього, користувачі писали, що власник позашляховика ризикує потрапити на штраф.

Нагадаємо, що з 1 лютого на київських дорогах почали патрулювати, так звані, інспектори по паркуванню Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

Столична влада обіцяє, що вже у квітні з'явиться набагато більше інспекторів. По ідеї, вони почнуть здійснювати фотофіксацію порушень і дійсно виписувати штрафи. Крім того, в травні пообіцяли внести останні необхідні юридичні зміни, які дозволять евакуювати автомобілі "героїв паркування".

Як повідомляв раніше "Знай.uа", яке покарання водіям передбачено за відсутність в машині аптечки.

Також "Знай.uа" писав, що київська влада хоче позбутися бюрократичної тягаря в питанні визначення тарифів на паркування в місті. Зараз діють тарифи, встановлені Кабміном. Але за таких умов столична влада не може боротися з заторами та порушенням правил паркування.