Неприємний інцидент стався в Дарницькому районі Києва, на з'їзді з Дарницького мосту пізно ввечері. Там в подвійному ДТП зіткнулися 4 машини. Винуватець аварії зник з місця події.

На повороті в напрямку вулиці Здолбунівській притерлися два автомобіля Mazda і Alfa Romeo, пише Еспресо.

За попередніми даними, спочатку на перехресті Дарницького шосе та вулиці Сортувальної відбулося невелике ДТП між автомобілями Mazda 6 і Alfa Romeo.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Для ФОП вступили у дію нові правила Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Незважаючи на незначні пошкодження, водії не захотіли оформляти європротокол і стали чекати поліцейських. Через деякий час, в цьому ж місці під позашляховик Lexus на великій швидкості ззаду влетів Volkswagen Caddy. Удар був такої сили, що Lexus по інерції відкинуло на Mazda, який в свою чергу вдарив Alfa Romeo.

В результаті аварії постраждали водій і дівчина-пасажир Lexus. Чоловік від удару втратив свідомість. Їх обох госпіталізували прибулі на місце події медики. За повідомленнями очевидців, водій Volkswagen перебував у стані алкогольного сп'яніння і після зіткнення вийшов з машини і втік.

Від зіткнення у Lexus стався витік газу. Працювали на місці події поліцейські не підпускали до машини очевидців і пресу.

Водій Volkswagen не довго роздумуючи втік з місця аварії в невідомому напрямку.

На місце події прибули 4 карети швидкої допомоги. Всім потерпілим надали необхідну медичну допомогу.

На Съезде с Дарницкого моста столкнулись четыре машины. Есть пострадавшие

Geplaatst door Информатор Киев op Dinsdag 5 februari 2019

Нагадаємо, у Києві маршрутка на повному ходу вмазалася в фуру, пасажирів вирізали рятувальники: страшні кадри.

Як повідомляв Знай.uа, мати відомої співачки загинула в резонансній ДТП в центрі Києва: подробиці. Страшна ДТП сталася увечері 31 січня на перехресті біля Національного цирку України.

Знай.uа писав, чотири роки тому загинув Кузьма Скрябін: добірка унікальних знімків з сім'єю "пророка".