У вівторок, 5 лютого, у Києві на Дорогожичах прорвало трубу. Проїжджу частину і тротуари залило водою, через що довелося перекрити дорогу.

Комунальна аварія сталася о 4:15 на перехресті Мельникова і Дорогожицької. Тут прорвало трубу Д-600, через що на вулицю вилилося чимало води. Про це повідомляє Інформатор з прес-служби Київводоканалу.

Аварійна бригада прибула на місце витоку і почала ремонтні роботи. Однак комунальникам довелося перекрити дорогу і обмежити рух транспорту. Зокрема, зупинилися тролейбуси № 23.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Вулиця Дорогожицька буде повністю перекрита, поки тут не закінчать ремонт. Киян просять з розумінням ставитися до тимчасових незручностей.

Нагадаємо апокаліпсис на дорогах: куди українцям краще не їхати і де закрили дороги.

Після багатоденних снігопадів у всіх областях на дорогах працює спецтехніка з розчищення снігу в посиленому режимі. Втім таки з об'ємом ніхто вчасно не справляється. І досі на певних ділянках важливих трас спостерігаються проблеми, рух ускладнений, багато водіїв потребують допомоги рятувальників.

Про це повідомляють представники "Укравтодору".

Раніше "Знай.іа" писав, що пробки в Києві: оперативна ситуація на дорогах столиці, карта.

Негода скувала дороги столиці, рух у деяких районах вкрай складний. Через нерозчищені дороги і навали транспорту утворилися затори, авто на слизькій дорозі та недотримання безпечної швидкості потрапляють в ДТПпаралізуючи рух транспорту.

Також "Знай.іа" писав як правильно розмитнити автомобіль і відповів на найпопулярніші питання про це.

Після прийняття нового закону про растаможкебагато водії почали займатися збором документів. Однак у процесі виявилося, що не все так просто. Є безліч нюансів, які потрібно врахувати, щоб на митниці не виникло несподіваних проблем.

Українцям відповіли на головні питання щодо розмитнення авто з європейської реєстрацією.

Дивіться: 10 Порад Лайфхаков в Зимовий Період Автомобілістам