Багатостраждальний Шулявський шляхопровід у Києві демонтують в березні 2019 року.

Шулявський шляхопровід
Шулявський шляхопровід

Про це в понеділок, 4 лютого, повідомили у прес-службі Київської міської ради.

У повідомленні йдеться, що водії знову почали скаржитися на стан покриття Шулявського шляхопроводу. Тому в КМДА, починаючи з 30 січня, розпочали ремонтні роботи на мосту.

"Роботи виконує генпідрядник реконструкції транспортної розв'язки на перетині пр-ту Перемоги з вул. Гетьмана, ТОВ "Північно-Український будівельний альянс". Просимо водіїв з розумінням поставитись до незручностей і звертати увагу на обмежувальні знаки, щоб уникнути можливих ускладнень руху та аварійних ситуацій. Наступним етапом буде ремонт проїжджої частини об'їзних доріг - вулиць Нестерова, Цедіка, Гарматній і Виборзькій ", - розповіли у КМДА.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Варто нагадати, що розмови про реконструкцію Шулявського мосту ведуться вже понад два роки. При цьому терміни демонтажу постійно змінюються. Представники КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд" повідомили, що перекриття транспортного руху через основний проїзд Шулявського шляхопроводу і його демонтаж попередньо заплановані на 15 березня цього року.

Нагадаємо, Шулявський міст у Києві планувалось перекрити і демонтувати навесні 2019 року. Це один з найбільших цьогорічних інфраструктурних об’єктів столиці.

Кияни неабияк очікують реконструкцію Шулявського моста.

Ось таким буде новий Шулявський міст, пише KyivLIVE. Розв'язку планують з трьома з'їздами та кілометровою велодоріжкою завширшки 2 метри.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в окупованому Криму знову стався інцидент на "будівництві століття". Цього разу окупантів спіткала неприємність на автопідходах до Кримського мосту.

Також Знай.ua писав про те, що у середу, 23 січня, стало відомо про те, що київська влада планує ремонт іще одного столичного мосту.