У Києві аферисти нелегально продають земельні ділянки, які розташовані в зелених зонах Києва.

Про це попереджає відділ Департаменту земельних ресурсів Київської міської державної адміністрації на своїй сторінці у Facebook.

"Аферисти обманюють громадян про можливість отримання земельних ділянок на зображеної території. Київською міською радою буде надано відмову, оскільки це територія зелених насаджень загального користування, знаходиться в межах зони охоронюваного ландшафту!" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Аферисти зокрема пропонують земельні ділянки в урочищах Моложі і Городище. Вона відноситься до території зелених насаджень загального користування.

"Територія на зображеннях в урочищах Моложі і Городище у Деснянському районі, згідно з містобудівною документацією - Генеральним планом міста Києва, затвердженого рішенням Київради від 28.03.2002 № 370/1804, відноситься до території зелених насаджень загального користування та знаходиться в межах зони охоронюваного ландшафту, згідно з розпорядженням КМДА від 25.12.2007 № 1714", - йдеться в інформації підрозділу КМДА.

Чиновники згідно із законодавством України відмовляють в землевідведення в зелених зонах столиці.

"За результатами розгляду клопотання про відведення земельної ділянки на цих територіях, Київською міською радою буде надано відмову, згідно з вимогами законодавства України", - повідомили в Департаменті земельних ресурсів.

Зелена зона міста - це територія, на якій є зелені насадження. Вони призначені для спільного користування людьми, тому не можуть належати певній юридичній чи фізичній особі.

Нагадаємо, що на ліхтарях та ярмарках команда Кличка "відмила" 30 мільйонів: ще більше – на ремонтах шкіл і земельних питаннях.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що тіньові схеми команди Кличка розкриті: крали навіть театри і поліклініки.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві відбулася афера століття: сотні українців втратили купу грошей в один день.