30 січня "Країна" повідомляла про небувалий ажіотажі, викликаному першим концертом популярного американського дуету Twenty One Pilots. Фани стояли в черзі за тікетами з 06.00 під дощем і навіть позначили себе жовтими стрічками.

Але організатори попередили, що всі квитки на концерт у Палаці спорту були розпродані ще в листопаді і вже не варто купувати квитки через інтернет. Проте знайшлися потерпілі, які купували квитки хоч і заздалегідь, але теж втрапили на вудку мошеннников.

Тільки за четвер, 30 січня, в поліцію звернулися п'ятеро фанатів американського дуету не тільки з Києва та області, але і з Дніпра і навіть Шепетівки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У своїх заявах про вчинення злочину ошукані люди написали, що охорона не пустила їх на концерт, так як за словами сек'юріті на ці місця вже були зареєстровані глядачі, а їх квитки - підробка.

Кожен з ошуканих виклав від 1 300 гривень за квиток і більше. У поліції очікують напливу заяв і вже підозрюють, що з The bandito Tour американських "пілотів" спритники провернули таку масштабну аферу, як і з підробленими квитками на недавній виступ The Imagine Dragons.

Заведено кримінальне провадження за статтею 190 КК "Шахрайство", поліція встановлює деталі події, а ошукані фанати повернулися додому, так і не побачивши кумирів.

Нагадаємо, став відомий повний список номінантів легендарної премії Греммі-2019.

Американська академія звукозапису оголосила список номінантів головної музичної премії США "Грэмми". На початку 2019 року відбудеться вже 61-а церемонія нагородження.

Повний список номінантів опублікували на сайті академії.

Особливо знаковими номінантами став зірковий дует Леді Гага і Бредлі Купера з композицією Shallow з фільму "Зірка народилася".

Як раніше повідомляв "Знай.uа", самотні разом: Avicii і Рита Ора зняли кліп у Києві і не прогадали.

Не так давно в Нью-Йорку відбулася церемонія нагородження престижної премії MTV Video Music Awards. У підсумку кращим танцювальним кліпом назвали відео шведський діджей Avicii, який помер 20 квітня, і популярної співачки Рити Ори. Варто відзначити, що зйомки кліпу на пісню під назвою Lonely Together відбувалися в столиці України.

Так, кліп вже встиг набрати 111 мільйонів переглядів на Youtube.