У Святошинському райуправлінні поліції взяли на роботу папугу. Поліцейські знайшли ледве живого папугу на місці виклику - він провів п’ять діб поруч із померлим господарем без їжі і води.

Новий поліцейський у Святошинському райуправлінні працює вже три тижні. Поліцейський Руслан знайшов кольорового папугу на місці виклику. Він показує ТСН фото занедбаної квартири без світла й опалення. Там - у бруді й холоді – птах провів п’ять днів поруч із померлим самотнім господарем, повідосляє ТСН.

Пернатого криміналісти нагодували і забрали до себе. Як назвати новобранця, думали недовго: дали йому ім'я Руслан. Орнітологів серед правоохоронців немає. Тому чи Руслан часом не Руслана - достеменно невідомо.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Встановлювали, хлопчик чи не хлопчик. Але не схожий на дівчинку, чесно. Такий характер бойовий. Дуже не любить, коли чіпають його речі – кричить", – говорить поліцейський Руслан.

Інформацію про породу Русика поліцейські знайшли в інтернеті. Виявилось, він родом із Австралії і зветься Розела. Від нових колег пернатий багато чого навчився: відгукується на свист, імітує сирену і навіть рухається під музику.

На камеру Руслан не реагує: він зайнятий важливою справою – відрощує втраченого хвоста, адже у Розели він має бути довжиною до 10 сантиметрів. Окрім проблем із пір’ям, невеселе минуле позначилось і на папужому характері. Наодинці він залишатись боїться. На щастя, бути на самоті птаху доводиться рідко - зміни у криміналістів добові.

Нагадаємо, порятунок сміливого дитинча кенгуру зворушило мережу: відео.

В Австралії працівники порома, що курсує по Сіднейської гавані, витягли з води кенгуру, який виявився занадто далеко від берега і вже вибивався з сил. Очевидці зняли порятунок сумчастого на відео. Про це повідомляє ABC News.

Як повідомляв раніше Знай.ua, порятунок рядового Тузика: як працює МНС для тварин.

Також Знай.ua писав про те, що стало відомо про долю водія: голлівудський порятунок в Києві.