У Києві на Нивках поблизу Національної дитячої бібліотеки в Україні перехожі помітили масштабну аварію.

Про це пишуть в групі Нивки разом в Facebook.

Наразі вже відомо, що вулицю фактично затопило водою через масштабний прорив труби поблизу дитячої бібліотеки.

Більше того відзначається, що руйнування зазнала магістраль із гарячою водою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

"Прорвало трубу біля дитячої бібліотеки. Вода гаряча зі шланга ллє рікою", - написав користувач Даня Леонідович.

Автомобілі акуратно об'їжджають озеро окропу по асфальту. Судячи з фото, на місці вже працюють комунальні служби.

Разом з тим варто відзначити, що у Києві в одному з житлових масивів на Караваєвих дачах комунальники вирішили посеред зими прокладати водогін до новобудов.

Навіть 10-градусний мороз не став для них перешкодою. Місцевим мешканцям пообіцяли, що швидко повернуть розрушені дорогу та тротуари на місце.

Ремонтні роботи відбуваються на вулиці Новопольовій у столиці.

Варто підкреслити, що у Києві минулого року досить часто траплялись аварії на водогонах. Труби проривало і у центрі, і на околицях столиці.

Слід додати, що аварії на водопроводах узимку найчастіше трапляються через замерзання води у трубах. Щоб не допустити виникнення нештатної ситуації, потрібно забезпечити своєчасне утеплення водопроводу.

Крім того варто відзначити, що у середу, 16 січня, за даними диспетчерської служби "Київводоканалу" відразу на семи вулицях працюють ремонтні бригади, які усувають ті чи інші проблеми.

Варто відзначити, що наслідки всіх аварій ремонтні бригади повинні ліквідувати протягом доби, під час якої буде відсутнє постачання води за наступними адресами:

Крім того на підприємстві розповіли, що через аварію, яка сталась ще вдень на магістарльному трубопроводі по вулиці Мішина, 3, тепло і гаряча вода перестали надходити в 36 будинків (в тому числі житлових, а також дитсадок, школу і лікарню) на вулицях Мішина, Донецької, Мартиросяна, Соціалістичною і Чоколівському бульварі в Солом'янському районі.

Варто додати, що детальніше про терміни усунення пошкоджень можна дізнатися за телефонами 15-81 або (044) 200-73-01.

Зникнення і холодної, і гарячої води може бути пов'язане з аварією в будинку, тому знадобиться телефон гарячої лінії Центральної диспетчерської служби з питань житлово-комунального господарства 15-57 або (044) 486-17-93.

Нагадаємо, як законно перебудувати житло без зайвих дозволів.

Як повідомляв "Знай.ua", українське місто поринуло у комунальне пекло, люди бояться за своє життя.

Також "Знай.ua" писав, що новорічні бажання українців почали збуватися, кадри НП.

В середмісті Києва стався черговий прорив теплотраси