У вівторок, 13 листопада, на перетині вулиць Саксаганського та Шота Руставелі прорвало трубу гарячого водопостачання. У центрі столиці розпочався справжній апокаліпсис: частина асфальту провалилася, а по вулиці почали текти ріки окропу. Фахівці заявили, що усунуть всі проблеми до 14 листопада 15:00.

Про це пише Інформатор.

На місці події проводили ремонтні роботи за допомогою екскаватора. Місце провалу огородили, але рух на цій ділянці дороги відкрили. Подачу води планують відновити 14 листопада до 15:00.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше повідомлялося, що у Києві затопило відомий житловий комплекс "Комфорт таун". На фото і відео видно, що до будівлі фундаменту у воді, вона розтеклася по всіх дворах в окрузі.

По припаркованим поруч автомобілях легко оцінити рівень раптового потопу, причини якого досі невідомі.

Втім, це не останній інцидент за кілька днів: в центрі Києва на перехресті вулиць Саксаганського та Шота Руставелі прорвало трубу з гарячою водою, яка прокладена під дорогою.

В результаті автомобіль, який виявився над проривом труби, частково пішов під землю, про стан водія нічого не відомо.

Вулицю повністю залило гарячою водою, в результаті чого піднявся густий туман, від якого видимість на вулиці була практично нульовою. Пішоходи прикривали обличчя одягом, щоб не вдихати випари. Рух на найближчій дорозі повністю зупинився.

Пізніше стало відомо, що близько 18:30 13 листопада на місці НП почали працювати аварійні бригади. На час ремонту прориву два прилеглих будинка залишилися без гарячої води.

Нагадаємо, несподіваний сніг у Києві спровокував найабсурднішу аварію.

Раніше Знай.ua повідомляв, у центрі Києва блондинка з сокирою покарала "сволота" по повній.

Також Знай.ua писав, влада готується зносити цілі мікрорайони, мільйони українців залишаться на вулиці.