В суботу, 26 січня, на Столичному шосе сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль Mercedes Vito, рухаючись в напрямку виїзду з міста збив жінку, яка знаходилась на пішохідному переході, про що стало відомо з повідомлення в "Вартові еспресо".

Як стало відомо, постраждала від отриманих травм померла в машині швидкої допомоги. Також повідомили, що загиблій було 47 років.

Варто зазначити, що водій автомобіля на момент дтп був тверезий. Як він заявив, жінка сама кинулася йому під колеса, і на її появу на дорозі він зреагувати просто не мав можливості.

Варто відзначити, що в столиці неспокійно не тільки водіям, а й пішоходам, про що свідчить недавній випадок, що стався на її вулицях. У самому центрі Києва група підлітків накинулася на чоловіка, повалила на землю і почала бити. Те, що відбувається, зняли на відео і виклали в інтернет. У повідомленні з опублікованим відео говориться: "Центр Києва, біля "Арена Сіті": невідомі підлітки натовпом б'ють одного, лежачого… Причини такої поведінки поки невідомі, свідки стверджують, що нападники кажуть "ми чеченці, Ви не знаєте з ким зв'язалися". Викликали швидку і поліцію. Між тим, всі нападники з місця події пішли. Шукаємо свідків початку конфлікту".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що сильні снігопади на території України спостерігалися протягом усіх вихідних, в результаті чого рух транспорту сильно ускладнився, а також частково паралізована робота аеропорту Харкова. Украавтодор попереджає, що на дорогах в Одеській, Житомирській, Черкаській, Чернігівській, Луганській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській, Харківській, Вінницькій, Київській, Сумській, Тернопільській та Чернівецькій областях спостерігається істотний приріст снігу.

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярний український комік і шоумен, а нині кандидат у президенти нашої країни Володимир Зеленський ретельно підтримує образ простого хлопця з народу, на що вказує його поведінка з журналістами. Фізіогноміст і психолог Олена Рихальська вважає, що в даний час українському народу потрібно що-небудь нове, тому викликання інтересу – це складова правильного образу.

Також "Знай.uа" писав, що у столиці затримали групу підприємливих громадян, які надавали доступ до заборонених азартних ігор.