У Києві громадський транспорт тимчасово поміняє маршрут руху. Тимчасові незручності для киян триватимуть лише 26 січня, у зв'язку з проведенням продовольчих ярмарків.

Зазначається, що один з тролейбусів Оболоні поїде за іншим маршрутом. Про це інформує жителів столиці підприємство КП "Київпастранс".

"З самого ранку 26 січня у зв'язку з ярмарком в Оболонському районі рух буде організовано таким чином: тролейбус №34: вулиця Північна - проспект Героїв Сталінграда - вулиця Маршала Тимошенко - проспект Степана Бандери. Назад транспорт буде рухатися по такій же схемі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві на станції метро "Площа Льва Толстого" були встановлені турнікети, вироблені в Україні. Про це стало зрозуміло зі слів прес-служби КП "Київський метрополітен".

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обладнання буде працювати для проходу пасажирів, які користуються безконтактними банківськими картками для оплати проїзду. Це дозволить провести якісну перевірку функціоналу техніки в умовах київського метрополітену, а також перерозподілити пасажиропотоки для зручності пасажирів (режим fast line).

Крім того, У київському метро помер чоловік: моторошні кадри

У суботу, 19 січня, на пероні станції метро "Лук'янівська" помер чоловік. Зараз вже відомо, що загиблому було 80 років. Відзначається, що сам інцидент стався близько 11:20, коли чоловік йшов по перону станції метрополітену, і в якийсь момент йому стало погано, він впав на землю.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Водій авто пересів в метро і склав Кличко цілий список скарг: бруд, натовп і жетони

Останні кілька днів погода зовсім не радує українців. Численні снігові замети та ожеледиця стали справжньою проблемою, особливо для водіїв. Деякі з них були змушені відмовитися від поїздки на особистому транспорті і скористатися громадським.

Також Знай.ua" писав про те, що Поліція бере головний вокзал України під цілодобову охорону: що відбувається

У Києві всерйоз задумалися про безпеку жителів і гостей міста. Так, в українській столиці на центральному залізничному вокзалі починає роботу нова Сервісна служба Нацполиции.