В українській столиці сталася моторошна історія. Так, недалеко від станції метро "Позняки" по вулиці Михайла Гришка, 3 перехожі знайшли труп чоловіка. Виявилося, що це був охоронець супермаркету Billa, який знаходиться поруч.

За інформацією столичних ЗМІ, інцидент стався ввечері 21 січня.

Труп охоронця знайшли молоді хлопці, які працюють в супермаркеті. За словами свідків, вони не знали, як йому надати допомогу. Саме тому вони звернулися до іншого співробітника магазину.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коли вони повідомили йому, що чоловік лежить біля заднього виходу з території супермаркету, він відповів щось на кшталт "нехай лежить" і не вжив жодних дій.

Через деякий час, перехожий чоловік, побачивши тіло, перевірив його пульс і викликав "швидку". Медикам, які прийхали за викликом, залишилося лише констатувати смерть.

Зі слів колеги померлого, протягом дня чоловік, під час перерв на роботі, вживав спиртне. Після цього він почав скаржитися на погане самопочуття, через що його відпустили з роботи. Це було близько 6-8 годин вечора. Куди він пішов, співробітник не знає. Померлому було 58 років. Причину смерті встановлять правоохоронці. Попередньо, у нього зупинилося серце. На місці події працюють співробітники поліції.

Варто нагадати, що в Харкові батька з сином звинувачують в акті канібалізму. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області. Вбивство було вчинено з особливою жорстокістю за попередньою змовою і сталося на початку жовтня 2018 року. Батько з сином (41 і 20 років) познайомилися на вулиці з чоловіком і запросили його в гості. Всі троє були схильні до зловживання алкоголем.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 21 січня, близько 12:00 в місті Ірпінь двоє чоловіків заштовхали в автомобіль 12-річну дівчинку. Автомобіль поїхав у невідомому напрямку. В області ввели план "Перехоплення". Поліція розшукувала білу Toyota Camry. Викрадення сталося на вулиці Шевченка. За словами очевидців, дівчинку в сірому пальто заштовхали в Toyota з держномером АЕ5801ІТ.

Нагадаємо, в Одесі зловили маніяка. Ця мерзота більше десяти років ґвалтувала дівчат.

Як повідомляв Знай.uа звіряче вбивство у Києві: в затопленому підвалі знайшли закривавлений труп, фото 18+.

Знай.uа писав, звіряче вбивство школярки в Харкові: на слід злочинця вивів вкрадений телефон.