Вчитель фізкультури, який зазнав нападу батька одного з учнів, повідомив подробиці побиття у сюжеті телеканалу ТСН.

Як розповів потерпілий Ігор Матвієнко: "Він здоровий дядько, мене підняв, стукнув у спину. Тоді я втратив трохи свідомість на деякий час, перехопило подих".

Лікарі повідомили, які травми отримав викладач: "Встановлено діагноз: струс головного мозку, загальна травма грудної клітки, забій грудної клітини, забій легенів".

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Конфлікт відбувся після того, як 4-класник поскаржився батькові на вчителя, який кричав на дитину і довів його до сліз. Викладач не заперечує: "Було так, що я на нього наричав, взяв за руку, відвів до дверей". Надалі він вибачився перед учнем, а також перед його батьком, однак останнього це нітрохи не заспокоїло.

Як стало відомо, агресія з боку батька настільки налякала інших вчителів, що одна з них навіть розрахувалася. Інші батьки захищають викладача, тому як діти вчителя люблять. Хоча не виключають, що він міг накричати на хлопця, так як останній любив пустувати. За словами батьків, у хлопця в день, коли стався конфлікт, був день народження.

Як розповідає один з батьків: "Я не бачила такого вчителя, який займаючись з дітьми за 2,5 години, потім каже: хлопці, а тепер, поки не всі батьки зійшлися, давайте в футбол швидко. Це реально так. Щоб дітей виманити з секції тхэквандо, треба ще добре померзнути на морозі".

Дружина підозрюваного, навпаки, обурюється і каже, що педагог перед усім класом принижував її сина, а також сильно хапав за плече. За її словами, це шокувало дитину, і вона розплакалася, а також потребує психологічної допомоги на даний момент. Побачивши сльози сина, чоловік сильно розлютився, після чого він пішов у школу і влаштував скандал. Як заявила жінка: "Він прийшов у школу. Чоловіча бійка".

Згідно з інформацією правоохоронців, правопорушник затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до восьми років позбавлення волі. На даний момент вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що набуває чинності Закон про протидію буллингу.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Володимир Зеленський виклав нове відео, в якому пояснив про конфлікт з журналістами і приніс їм свої вибачення.

Також "Знай.uа" писав, що у Миколаєві дітей масово госпіталізують з ротавірусною інфекцією.