У суботу, 19 січня близько 08:10 біля підвалу житлового будинку за адресою вулиця Райдужна, 3б виявили труп чоловіка. Загиблий був без певного місця проживання, про що повідомляє Информатор, побувавши на місці події.

За попередніми даними, чоловік загинув не власною смертю. Прибулі на місце події поліцейські виявили сліди крові на одязі загиблого, а на його тілі були колото-різані рани, імовірно від удару ножем. Крім того, імовірно тіло чоловіка перенесли і залишили під підвалом будинку.

Як розповіли місцеві жителі, загиблого звали Геннадієм. Раніше він займався приватним підприємництвом, проте близько 13 років тому втратив роботу і квартиру. Після цього чоловік ночував у підвалах. На місці працював екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Деталі події встановлюються.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що 18 січня в Києві біля багатоповерхового будинку виявили труп чоловіка, який вистрибнув з вікна 12 поверху. Як стало відомо, він страждав від психічного розладу. Прибулим на місце події медикам залишалося лише констатувати смерть.

Як повідомляв портал "Знай.uа": житель Росії, помер у лікарні після того, як на нього нещодавно впала брила льоду. Примітно, що трагедія сталася в центрі російської столиці, після чого чоловіка терміново госпіталізували і зробили операцію. У цьому звинуватили комунальну службу, однак остання свою провину не визнає і повідомляє, що провела очистку від снігу, але лід не прибрали, так як чекали приїзду спеціальної техніки. Також комунальники повідомили, що позначили небезпечну зону.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві чоловік забив милицею свого сусіда по палаті. Як повідомляють свідки події, один з пацієнтів кричав вночі, чим заважав спати, через що його сусід завдав йому кілька ударів милицею по голові. Потім підозрюваний ліг відпочивати, а вранці потерпілого виявили без ознак життя. Зловмисника затримала поліція, ним виявився безробітний уродженець Тернопільської області, який не мав постійного місця проживання.