У одному із столичних супермаркетів мережі "Сільпо" стався "голий скандал".

Про це у п'ятницю, 18 січня, повідомляє Telegram-канал "ХК" та публікує відповідне фото.

"По Сільпо бігає голий дід і трусить членом над продуктами", - йдеться у підписі під фото.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Мотиви "голої прогулянки" чоловіка наразі невідомі, навряд чи він хотів "просто повеселити" відвідувачів супермаркету.

Нагадаємо, киянка придбала у одному із столичних супермаркетів шокуючу гидоту, яка, без перебільшення, побила усі рекорди подібних "смаколиків", які доводилося купувати українцям.

Про це пише Telegram-канал "ХК" та публікує відповідне відео.

"Знахідка століття! Ніхто таким похвалитися не зможе, сирок з равликом точно в магазині ще ніхто не купував. Хоча приємно здивувало, що термін придатності нормальний. ТМ "Злагода" піклується про своїх клієнтів, рівень білка зашкалює", - підписала фото користувачка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у одному із столичних супермаркетів покупці помітили у продажу желейні цукерки під назвою "Shit happens", що у перекладі з англ. означає "Ла*но трапляється".

Фото "оригінальних" солодощів опублікував Роман Петушков на своїй сторінці в Facebook. "Ви б купили своїй дитині г**на?" - задав питання автор користувачам мережі.

Киянин також уточнив адресу, де знайшов цікавий "делікатес". Цукерки продавались у магазині "Ультрамаркет" на вулиці Василя Липківського, 1а.

Також автор фото зазначив, що така назва асоціюється у нього зі зверненням "На ось, жуй свій кал і не кричи!"

Під постом користувачі стали відповідати Роману:

"Я б купила!", "Звичайно. Ми його і так їмо, тільки це солодке", "Так дитину можна і навчити", "Головне, щоб потім з реальним не плутали".

Також Знай.ua писав про те, що у Подільському районі Києва місцевий супермаркет "Сільпо"пропонує своїм відвідувачам "аж занадто п'яну черешню".