У мережі Facebook з'явилося відео, як на вул. Пимоненка в Києві взимку комунальники "латають" дорогу. Відзначається, що асфальт кладуть "прямо в калюжі".

У повідомленні говориться, що: "На вулиці Миколи Пимоненка, 4, асфальт кладуть прямо в калюжі. Відео викладаємо на всяк випадок, якщо навесні хтось буде дивуватися, "куди подівся асфальт".

Відео викликало резонанс, і українці почали активно обговорювати побачене і коментувати подібні технології ремонту. Більшість коментарів схожі між собою: "Технологія "мокре сцеплєніє", "Ді***, невже начальство так ступіло, бабки бачать і все, мозок відключається, як с*** вам не соромно", "М… і так скрізь кладуть щоб потім відмити гроші. А всі дивляться але все проходить ... так і живемо".

Тим не менш, знаходяться і захисники комунальників, які виправдовують їх дії: "Там не асфальт укладають, а вибоїни затикають. Інакше автомобілі взагалі залишаться без коліс. До весни така затичка протримається, а далі вже треба ремонтувати нормально. Чи ремонт - ось де питання?"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У Перечинському міській раді наявність проблем не заперечують і обіцяють, що усунуть її найближчим часом.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українська влада загрожує глобальною модернізацією громадської інфраструктури. Зокрема, анонсується ремонт і заміна зупинок громадського транспорту. Як стало відомо, такі плани існували ще шість років тому, і тепер хочуть розглянути це питання повторно. Планується обладнати зупинки картами, електронними табло та іншими технологіями, які значно підвищать комфорт очікування транспорту.

Як повідомляв портал "Знай.uа": український політолог показав в інтернеті жахливі українські дороги в глибинці і підняв питання про перспективи містечок, якщо до них добираються довше, ніж до сусідніх країн на літаку.

Також "Знай.uа" писав, що столичні активісти провели на київських дорогах незвичайну акцію, покликану привернути увагу до однієї з основних проблем. Поруч з ямою на проїжджій частині встановили дорожню фішку, яку прикрасили повітряними кульками і табличкою "Ямі на Урловській - 1 рік".

На улице Николая Пимоненко, 4, асфальт кладут прямо в лужи. Видео выкладываем на всякий случай, если весной кто-то будет удивляться «куда делся асфальт».

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 13 januari 2019