У Києві на території ЖК "Французький квартал" сталося вбивство – зловмисник відправив на той світ одним ударом 26-річного співробітника Управління державної охорони. Відео з місця інциденту опублікував "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

За попередньою інформацією, під час конфлікту між двома чоловіками - автомобіліста і чоловіки, який вигулював собак, стався словесний конфлікт бійка. Після чого, чоловік, який вигулював собак, вдарив автомобіліста в щелепу, від чого той впав і помер на місці. Перехожі відразу викликали швидку допомогу, але реанімувати потерпілого їм не вдалося.

З'явилося відео конфлікту, який призвів до смерті 26-річного співробітника УДО. Деталі події тут: https://kyivoperativ.info/other/uvaga-rozshuk-116/

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 3 januari 2019

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Свідки зазначають, що після бійки нападник зник у дворах. Пізніше стало відомо, що розшукуваний - це колишній професійний боксер у важкій вазі Петро Очеретяний 1982 року народження, який разом з адвокатом з'явився в місцевому управлінні поліції.

"Загиблий судячи з усього теж не кульбабою був - втрьох підійшли до одного розбиратися. Сумно, що банальний конфлікт зламав два життя, а можна було просто не загострювати, не виходити розбиратися хто кому зобов'язаний поступитися. Сиділи б зараз обидва з сім'ями", "Вбивство через необережність, шкода вбитого і підозрюваного. Але коли троє / четверо на одного - це неправильно. Він би міг і собаку нацькувати, але цього не зробив. Я впевнена, підозрюваний захищався, не вийшло словесно (на жаль, але не до всіх слова доходять), вирішив вмазати ", - коментують користувачі.

Нагадаємо, у Росії 3 січня близько 17.30 за київським часом знову обвалилася чотириповерхова поверхова будівля.

Як повідомляв "Знай.ua", у Добропіллі Донецької області 28-річний місцевий мешканець пробрався до храму і поцупив звідти мощі Георгія Побідоносця, щоб лікувати хвороби, злодієм виявився рецедивіст, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Також "Знай.ua" писав, у Запоріжжі поліцейські затримали хулігана, який кинув петарду біля машини місцевого мешканця, а потім, у відповідь на зауваження, вистрелив у ногу чоловікові.