У Борисполі Київської області невідомий напав на 18-річну дівчину, а потім змушував її назвати PIN-коди банківських карток, погрожуючи шприцом зі смертельною ін'єкцією.

Як кажуть у прес-службі обласної поліції у п'ятницю, 4 січня, злочин стався напередодні ввечері на одній з вулиць Борисполя.

Грабіжник у медичній масці скоїв напад на дівчину, силоміць забрав у неї мобільний телефон, гроші та банківські картки. Потерпіла звернулась до правоохоронних органів.

"Заявниця описала нападника та вказала напрямок, куди він зник. Правоохоронці розшукували кремезного чоловіка в темному верхньому одязі та з капюшоном на голові", – каже поліція.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Зловмисник затриманий - ним виявився 32-річний уродженець Полтавської області, який проживає в Києві. У нього вже були проблеми із законом", кажуть у поліції. У зловмисника вилучено шприц, ампули, медична маска, гроші та інше майно, яке він викрав у постраждалої.

Нагадаємо, Киянин героїчно врятував життя бабусі з онукою: їх чекала вірна смерть

Киянин Сергій Регеду героїчно врятував життя бабусі з дитиною. Це сталося на Березняках на озері Тельбін. Героїчні кадри зафіксувала камера відеоспостереження. Чоловік ввечері вийшов на прогулянку з сином. Не доходячи ста метрів до гірки, з якою хотіли покататися на санках з сином, побачив, як на шаленій швидкості до озера мчить дівчинка на тарілці. В наступний момент дівчинка вже ковзала по льоду і вилетіла в ополонку.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" У Харкові фанату феєрверків відірвало пальці і розвернуло особа: лікарі намагаються врятувати

У Харкові 34-річний чоловік одержав страшні травми в новорічну ніч – численні рвані рани обличчя і відірвана кисть руки. Зараз за життя Дениса Кавецького борються лікарі. Як стверджують медики, особа Дениса довелося збирати по частинах. Стан чоловіка залишається стабільно критичним.

Також "Знай.uа" писав про те, що У Донецьку сталася страшна трагедія: поїхав до окупантів і загинув