У Києві на Гідропарку з води дістали тіло дівчини без видимих тілесних пошкоджень. Про це пише прес-служба Нацполіції Київської області.

Як передає "Інформатор", труп в декількох метрах від берега виявив очевидець. На вигляд дівчині не більше 30 років, вона була в нижній білизні.

На місці працювали кілька екіпажів патрульної поліції, "швидка", рятувальники ДСНС та слідчо-оперативна група. Деталі з'ясовує слідство.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в селі Олександрівське Харківської області (Кегичесвський район) сталася страшна трагедія. Наклав на себе руки через повішення 10-річний хлопчик з благополучної сім'ї. Що стало причиною такого страшного вчинку, не повідомляється, правоохоронці намагаються з'ясувати цей факт.

Про трагедію журналістам розповіли в Головному управлінні Нацполіції Харківської області. Увечері 2 січня батьки почали шукати хлопчика, а коли прийшли в сарай за місцем проживання, було вже пізно - бездиханне тіло дитини з странгуляційною борозною висіло на мотузці в саморобній петлі. Слідів саме насильницької смерті на тілі дитини не було. Всі вказувало на те, що дитина повісилась сама, однак тіло було відправлено на судово-медичну експертизу.

Слідчі Кегичесвського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 115 КК України ("умисне вбивство") з позначкою "самогубство". Розслідування триває.

Нагадаємо, оприлюднено фото чоловіка-собачника, якого підозрюють у скоєнні вбивства на території ЖК "Французький квартал" в Києві.

Раніше Знай.ua повідомляв, в італійському місті Вогера українка померла у віці 12 років. Вона випала з балкону другого поверху. Інцидент стався перед Новим роком. Українка померла практично відразу. Місцева поліція з'ясувала, що дівчинка була вдома сама.

Також Знай.ua писав, недалеко від Одесси у парку містечка Білгород-Дністровський місцеві жителі знайшли повішеним 20-річного молодика.