Боксеру Петру Очеретяному, який під час конфлікту у четвер, 3 січня, у Києві наніс смертельну травму працівнику УДО, оголосили про підозру.

поліція
поліція

Про це стало відомо у п’ятницю, 4 січня, із заяви прес-служби прокуратури Києва у Facebook.

"Підозрюваний, який вигулював собак, вступив у словесну перепалку із перехожими чоловіками і під час цього конфлікту вдарив одного з опонентів у щелепу. Від отриманої травми останній помер на місці", - сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Чоловік, якого обґрунтовано підозрюють у скоєнні вказаного злочину, з місця події зник і лише увечері 03.01.2019 разом із адвокатом з’явився у Печерське управління поліції. Затриманим виявився 36-річний киянин, кандидат у майстри спорту з боксу та кікбоксингу", - додають в прокуратурі.

Наразі відомо, що Очеретяного затримано на підставі ст. 208 КПК України та оголошено про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

За вчинене злочину йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у ніч на 3 січня в Києві стався інцидент, який закінчився смертю одного із його учасників.

Про це повідомляє "Страна".

У повідомленні йдеться, що у ніч з 2 на 3 січня в Києві за адресою вулиця Саперне поле, 12 убили чоловіка. Трагедія сталася на прибудинковій території ЖК "Французький квартал".

За інформацією поліції, один чоловік гуляв з собакою, а інший під'їжджав на машині до парковки. З невідомих причин між ними стався конфлікт. Водій автомобіля вийшов на вулицю і продовжив діалог. Конфлікт продовжував розвиватися, і в якийсь момент чоловік з собакою вдарив співрозмовника кулаком в голову.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у справі про цинічне убивство херсонської активістки Катерини Гандзюк з'явилася іще одна жертва.

Також Знай.ua писав про те, що підозрюваний у вбивстві охоронця Порошенка екс-боксер здався поліції.