В інтернеті з'явилися кадри бійки на вулиці Саперне поле в Києві, під час якої співробітник Управління держохорони Василь Хмелюк помер від смертельного удару в голову.

Відео було опубліковано співтовариством Київ Оперативний в Facebook.

На кадрах можна помітити, як четверо чоловіків говорять про щось на парковці, а потім один з них б'є опонента. Він падає на землю, втрачаючи свідомість.

Двоє чоловіків пробую привести його до тями, а чоловік, який завдав удар, ховається.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відео 18+

З'явилося відео конфлікту, який призвів до смерті 26-річного співробітника УДО. Деталі події тут: https://kyivoperativ.info/other/uvaga-rozshuk-116/

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 3 januari 2019

Нагадаємо, У Києві кавказець одним ударом вбив охоронця Порошенко

В ніч на 3 січня в Києві стався інцидент, який закінчився смертю одного з його учасників.

Про це повідомляє "Країна".

У повідомленні говориться, що в ніч з 2 на 3 січня в Києві за адресою вулиця Саперне поле, 12 вбили чоловіка. Трагедія сталася на прибудинковій території ЖК "Французький квартал".

За інформацією поліції, один чоловік гуляв з собакою, а інший під'їжджав на машині на парковці. З невідомих причин між ними стався конфлікт. Водій автомобіля вийшов на вулицю і продовжив діалог. Конфлікт продовжував розвиватися, і в якийсь момент чоловік з собакою вдарив співрозмовника кулаком в голову.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Звіряче вбивство родини у Вінниці: підозрюваний зізнався, як добивав власних дітей і "втратив пам'ять"

Україну сколихнула страшна трагедія - у переддень Нового року у Вінниці чоловік жорстоко вбив всю свою сім'ю.

Також Знай.uа" писав про те, що Смерть немовляти в Сумах: чиновники вкрали гроші на ремонт ліфтів

У Сумах витратили 245 тисяч гривень на ремонт ліфта, в якому нещодавно трагічно загинула дитина.

Наголошується, що з міського бюджету кошти виділяли в 2017 році. У будинку на вулиці Супруна, 32/1, де 2 січня зірвався ліфт убив тримісячне немовля. Правоохоронці повідомили про затримання двох осіб. Прес-секретар прокурора Сумської області Наталія Науменко повідомила, що, до загибелі дитини привели їх злочинні дії або бездіяльність, передає styler.rbc.