Українська столиця досить бурхливо відзначила прихід нового 2019 року, були і радість, і горе. Вже в перший день нового року в центрі Києва сталася страшна ДТП.

Так, на проспекті Степана Бандери легковик на високій швидкості вилетів у відбійник та перекинувся на дах.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ, які посилаються на дані співробітників правоохоронних органів.

За інформацією копів, на місці працює два наряди поліції. Ділянку дороги, де сталася аварія, огороджено. Однак рух по проспекту поліція на перекривала.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Варто нагадати, що в Києві в ніч з 31 грудня на 1 січня в районі "Колібріса" Renault Clio врізався в огорожу. В результаті зіткнення автомобіль загорівся. За попередніми даними, на момент зіткнення в машині знаходилось четверо людей.

Свідок зазначив, що Renault і автомобіль BMW на високій швидкості під'їжджали до кільцевої розв'язки. Водій Clio не впорався з керуванням і врізався в огорожу. Через контакт авто загорілося. Водія Clio з місця події відвезли на BMW. Однак, в Renault знаходилися ще пасажири.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що днями у Львові відбулася страшна і жорстока аварія - працівник поліції збивши дівчину прямо на зупинці громадського транспорту і зник з місця ДТП. Правоохоронцям вдалося знайти і затримати підозрюваного, повідомляють в поліції області.

У повідомленні сказано, що львівські правоохоронці встановили та затримали підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП на трамвайній зупинці по вул. Івана Франка у Львові. Ним виявився 25-річний працівник поліції. Варто нагадати, що напередодні у неділю, 30 грудня, водій BMW на іноземній реєстрації в'їхав в трамвайну зупинку, яка знаходилася по вул. Івана Франка, 68 і збив 25-річну жінку.

Нагадаємо, московський поїзд убив українця і навіть не зупинився.

Як повідомляв Знай.uа у Москві пішохідний міст обрушився на каток з дітьми: десятки жертв, паніка і швидкі.

Знай.uа писав, протиаварійні аромати: освіжувачі повітря запобігають ДТП.