Наближення Нового року – стимул для бурхливої діяльності злодіїв-домушників. Мешканцям Києва важливо не тільки убезпечити своє житло в новорічну ніч, але також знати, в яких районах загроза пограбування будинку або квартири найвища. Правоохоронці поділилися інформацією про те, в яких районах житло піддається більшій небезпеці виданню Інформатор.

Згідно з невтішною статистикою, складеної з 1 січня по 27 листопада 2018 року, найбільша кількість таких злочинів відбувається у Дарницькому районі, в якому зафіксували 821 крадіжку. На другому місці в цьому списку розташувався Солом'янський район – 670 випадків. Замикає перелік "лідерів" Дніпровський район з 639 випадками.

В інших районах столиці кількість пограбувань також вимірюється сотнями: у Шевченківському – 560, Голосіївському – 532, Деснянському – 547, Оболонському – 488, Святошинському – 536 випадків. Районами, де квартири і будинки відвідувалися грабіжниками рідше всього, стали Подільський та Печерський. Тут в поліції зафіксували 309 і 234 випадку відповідно.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у московській дівчата легкої поведінки на роботі стався інцидент – коли вона приїхала за викликом, то з'ясувалося, що там святкується день народження, і догоджати доведеться відразу трьох. Дама не погодилася, однак хлопці розуміти це відмовилися. До цього часу встиг сутенер пістолет і влаштував стрілянину. В результаті двоє нетямущих хлопців потрапили в лікарню з пораненнями.

Як повідомляв портал "Знай.uа": миттєва карма відбувається при різних ситуаціях, іноді просто неймовірні. У Китаї один грабіжник вирішив зробити кілька пограбувань за одну ніч. Він проник в готель, щоб заволодіти чужим добром і розсудив, якщо зняти взуття – буде менше шуму, але це була його фатальна помилка. Його немиті ноги виділяли такий сморід, що це відчув господар готелю. Коли він вийшов, щоб дізнатися його джерело, то побачив крадія-невдаху, яка в подальшому був затриманий поліцією.

ТакожЗнай.uа" писав, що у Дніпрі двох невдалих злодіїв господарі замкнули в квартирі, після чого один з них спробував злізти з 5-го поверху по мотузку з простирадл. Ідея виявилася невдалою, і він впав на дах козирка, звідки його знімали рятувальники.