Швидкісний експрес до "Київ-Борисполь" знову зламався у суботу вранці, 29 грудня. Він простояв годину з пасажирами на Дарницькому вокзалі.

Про це повідомляється на сторінці спільноти dtp.kiev.ua в Facebook.

"Знову зрада: швидкісний хайперлуп Київ-Бориспіль поламався і заглох на Дарниці. На допомогу приїхав другий хіперлуп, поки не поламався. Гаврики, які його з помпою відкривали, ви лохи. Вам підрядники в обличчя блює", - відзначили в співтоваристві.

Повідомлення про збій у системі управління двох експресів з'явилося також на офіційному сайті Укрзалізниці. Технічка зупинка одного з потягів сталася близько 8 години ранку.

"Через збій у роботі системи управління дизель-поїзда, що працює на маршруті Київ – Міжнародний аеропорт Бориспіль, сьогодні зранку сталося відхилення від графіка руху двох експресів. За попередньою інформацією, причиною затримки став збій у роботі комп’ютері управління одного з поїздів", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Потяг було доправлено до станції "Бориспіль-аеропорт" експресом, який слідував наступним. У результаті один із експресів затримався на 48 хвилин, а інший – на 19 хвилин.

Відомо, що жоден із пасажирів не запіснився на свій рейс. Нині ж потяги слідують за графіком.

Нагадаємо, що в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" сталась надзвичайна подія. Символ Нового року звалився просто під ноги відвідувачів. У залі терміналу впала велика новорічна ялинка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", рейковий автобус Kyiv Boryspil Express, який був урочисто запущений 30 листопада, зламався на наступний день після запуску. Щоб встигнути на рейси, пасажири зважилися вискакувати з поїзда і бігти по засніженому полю.

Також портал "Знай.ua" писав, що інцидент з експресом в аеропорту "Бориспіль", налякав пасажирів, тепер не все захочуть ризикувати часом, на випадок якщо таке знову повториться. Ще українців хвилює питання, чи можна отримати компенсацію в разі чого.