У Києві роботу громадського транспорту і метро в новорічну ніч, 1 січня, буде продовжено на три години. Фунікулер буде курсувати цілодобово.

Цю інформацію повідомив перший заступник директора Департаменту культури Сергій Анжияк.

Згідно з останніми даними, метро у новорічну ніч працюватиме на три години довше стандартного графіка підземки. Українці зможуть пересуватися підземним видом транспорту рівно до 03:00.

Київський фунікулер в ніч під Новий рік буде курсувати цілодобово.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, влада Одеси подбали про городян і продовжила роботу транспорту в новорічну ніч. Про це повідомляє офіційний міський сайт.

Так, з 22:00 31 грудня 2018 року до 06:00 1 січня 2019 року буде організовано роботу міських маршрутів.
В тому числі будуть діяти 12 трамвайних, 7 тролейбусних і 15 автобусних маршрутів.

Раніше портал писав, Європа вже втомилася від постійних дощів і мокрого снігу, тепер це все чекає на українців. З Європи в нашу країну мчить мокрий і холодний циклон. Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів та повідомленням синоптиків.

Згідно з даними синоптиків, найбільше опадів очікується на Заході, в Центрі та на півночі України. Також синоптики попереджають про ожеледицю, так як денне мінімальне тепло +2-3 градуси буде чергуватися з нічним морозом.