28 грудня, голова Святошинської районної державної адміністрації Києва Володимир Каретко привітав Наталю Карій, яка стала 100-тисячним заявником Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) за 2018 рік.

Пр це повідомляє Святошинська РДА.

Пані Наталя подякувала за сертифікат та подарунок і поділилась враженнями: «Це приємна несподіванка - я вражена! Звернулась в Центр, щоб оформити свідоцтво багатодітної сім’ї, а отримала стільки приємних емоцій, дякую».

Очільника район говорить про постійно зростаючий попит на адміністративні послуги. Це фіксується вже четвертий рік поспіль. ЦНАП працює в форматі «відкритий простір» і максимально спрощує процедуру як надання запиту, так і отримання консультації/документації, скорочує час очікування для клієнта та його обслуговування. З моменту відкриття в оновленому форматі ЦНАП відвідало майже 300 тисяч відвідувачів.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Цього року ми провели реформування ЦНАП, що дозволило удвічі збільшити штатну чисельність працівників. Ще сьогодні ви бачите в залі порожні робочі місця для адміністраторів, але по завершенню конкурсу всі 40 адміністраторів будуть проводити прийом відвідувачів. Це скоротить час очікування та збільшить загальну кількість заявників, яких може обслужити ЦНАП» - говорить очільник району Володимир Каретко.

Наразі ЦНАП завершує 2018 рік з ювілейним – 100-тисячним заявником.

Найбільшим попитом користуються послуги з реєстрації місця проживання, реєстрації бізнесу та послуги державної міграційної служби.

"Ми робимо все можливе для того, щоб люди без проблем отримували усі необхідни послуги. Наша робота постійно вдосконалюється, и можу впевнено заявити, що в 2019 року ЦНАП ще більше підвищить якість надання послуг", - підкреслює начальник ЦНАП Юлія Шпак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі з'явилася корисна функція, за допомогою якої можна дізнатися розмір соціальної допомоги в режимі онлайн.
Як повідомляв портал "Знай.ua", українці скаржаться, що державні установи не надають послуги через неможливість зчитувати з пластикових документів необхідну інформацію.
Також "Знай.ua" писав, що в Україні все більше послуг та пільг виявляються прив'язані до реєстрації вашого місця проживання.