В Києві єдиний електронний квиток запустять лише в наступному році повідомляє "Українська правда".

Про це виданню повідомила керівник прес-служби Київської міської державної адміністрації Катерина Баранова.

Вона зазначила, що презентацію системи було відкладено до наступного року через технічн причини, що виникли.

Які саме причини завадили своєчасному запуску єдиного електронного квитка, в Київській міській державній адміністрації не поточнюють.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За словами Баранової, продаж квитків розпочнеться вже у наступному 2019 році.

Нагадаємо, що презентація єдиного квитка мала відбутися сьогодні, 26 грудня. Мер Києва Віталій Клічко раніше зазначив, що роботи зі встановлення валідаторів завершуються, але "є певні технічні моменти".

Як обіцяє КМДА, картку е-квитка для громадського транспорту Києва можна буде придбати у касах метрополітену, Київпастрансу, муніципальних та комерційних кіосках "Союздрук", "ТурІнфо", "Т-Кіоск". Крім цього квитки можна придбати у кондукторів електротранспорту та автобусів.

Нагадаємо, Єдиний електронний квиток на громадський транспорт провалено: обіцянка Кличка знову не спрацювала

Довгоочікуваний єдиний електронний квиток, презентація якого мала відбутися вранці 26 грудня, киянам поки так і не судилося побачити. За кілька хвилин до початку заходу прес-служба КМДА повідомила про відміну офіційної презентації.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Електроний квиток: коли кияни зможуть розрахуватися за проїзд по-новому

Скоро кияни зможуть оцінити переваги та перевірити, як працює єдиний електронний квиток у транспорті. Вже з нового року у столиці почнуть продавати пластикові електронні картки і квитки з QR-кодом для оплати проїзду в громадському транспорті.

Також "Знай.uа" писав, що Укрзалізниці застряг посеред дороги: чотири години простою, пасажири в паніці

У Тернопільській області застряг пасажирський потяг 358Л, котрий прямував за маршрутом з Рахова до Києва. Як відомо, більше чотирьох годин він не міг зрушити з місця.