Із початком зими, ожеледиці та погіршення погодніх умов в Україні зафіксовано уже декілька нещасних випадків різного характеру, у тому числі - із трагічним фіналом.

Так у вівторок, 25 грудня, стало відомо про нещасний випадок у районі столичної Борщагівки, у результаті якого загинув чоловік.

Про це пише Telegram-канал "ХК" та публікує відповідні фото трагедії.

У повідомленні йдеться, що через ожеледицю в Києві загинув чоловік. Інцидент стався 25 грудня на Борщагівці.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За інформацією у мережі, чоловік йшов по тротуару і послизнувся на непосипаній доріжці біля будинку по вул. Симиренка, 2. Він вдарився головою і помер до приїзду швидкої.

"Швидка допомога і поліцейські, які прибули на місце, могли лише констатувати смерть", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Києві з початком погіршення погодніх умов травмувалися 2460 людей.

Через ожеледицю травм зазнали 2216 дорослих і 244 дитини. Про це повідомила керівниця прес-служби Департаменту охорони здоров'я КМДА Наталя Вишневська, передає сайт УНН.

"З 14 листопада загалом (травмовано - ред.) - 2216 дорослих і 244 дитини", - повідомила Вишневська.

Посадовиця зазначила, що за минулу добу у Києві травмувалися 87 дорослих і 17 дітей. Також вона додала, що випадків переохолодження та обмороження не було.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на Львівщині 65-річна львів'янка отримала удар сніговою брилою, яка злетіла із даху ринку.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Наразі вже відомо, шщо у результаті удару вона отримала струс мозку та була госпіталізована до однієї з лікарень міста.

"З даху ринку "Народний" на 65-річну львів'янку впала снігова брила. Жінка з діагнозом "закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку" госпіталізована у 8-му міську клінічну лікарню Львова", - наголошується в повідомленні.

Також Знай.ua писав про те, що із настанням зимових морозів додається проблем і витрат у водіїв, а також пацієнтів у травматологічних відділеннях.