Двоє злочинців у Києві напали на таксиста та викрали його автомобіль.

Чоловік приїхав за викликом на вулицю Білицьку. Про це повідомили в патрульній поліції.

"Учора ввечері на спецлінію 102 надійшов виклик про незаконне заволодіння авто на вулиці Оболонській", - повідомили в поліції.

Таксист забрав двох пасажирів. Коли привіз їх на вказану адресу, один з хлопців накинув зашморг таксисту на шию, а інший бризнув в очі сльозогінною речовиною і погрожував пістолетом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Після цього водій вискочив з авто, а коли прийшов до тями - ні його автомобіля Аudi, ні чоловіків на місці вже не було", - розповіли в поліції.

За 20 хвилин поліцейський патруль знайшов викрадене авто на перетині вулиць Кирилівської та Петропавлівської, і відразу почали його переслідувати. Вже на перехресті вулиць Копилівської і Петропавлівської правоохоронцям вдалося заблокувати Аudi.

"Після зупинки з авто вискочив чоловік і кинувся бігти. Він викинув 2 телефони і предмет, схожий на пістолет. Іншого зловмисника вдалося затримати. Чоловік був п'яний і не мав ніяких документів, хоча знаходився за кермом", - повідомляється.

Поліцейські вже встановили особу і місце проживання спільника, якому вдалося втекти.

Нагадаємо, у Києві ледь не вбили відомого бізнесмена.

Раніше Знай.uа писав про те, що вранці у неділю, 16 грудня, в Києві відбувся надзвичайний інцидент, який в соцмережах вже порівнюють з сюжетом популярної гри GTA.

33-річний підполковник Служби Безпеки України Іван Онищук посварився з таксистом, потім відкрив стрілянину зі службової зброї, а коли залякав бідного водія пострілами в повітря, то викрав його автомобіль Toyota Corolla.

Також Знай.uа повідомляв, що по факту стрілянини в одному з харківських супермаркетів в поліції відкривли ще одне кримінальне провадження.