У Київській області затримали небезпечного злочинця, якого підозрюють у жорстокому убивстві жінки.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Правоохоронці нагадують, що понівечене оголене тіло 43-річної жінки, закидане одягом, було знайдено днями на території будівництва в Софіївській Борщагівці. Вже через два дні підозрюваний в скоєнні злочину був затриманий. Ним виявився 28-річний житель Полтавської області. Його затримали, в скоєному він зізнався.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Встановлено, що молодий чоловік вже відбував покарання за вчинення замаху на умисне вбивство і звільнився з місць позбавлення волі в минулому році достроково. У Київську область приїхав на заробітки. У Софіївській Борщагівці він влаштувався різноробочим на будівництво, де познайомився з 43-річною жінкою, яка приїхала з Львівської області в пошуках роботи.

Після знайомства і спільного вживання алкоголю він запропонував жінці вступити з ним в інтимні стосунки, на що вона не погодилася. Тоді він схопив жінку за волосся, бив її головою об металеві труби. Потім узяв дерев’яний брус довжиною 2 м і продовжував наносити їй тілесні ушкодження. Коли чоловік побачив, що жінка мертва, прикрив тіло одягом і пішов спати. Затримали підозрюваного на робочому місці, на будівництві.

Зараз йому оголошено підозру в скоєнні злочину, передбаченого п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, покарання – аж до довічного. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу – утримання під вартою. Ведеться слідство.

Нагадаємо, у Києві до довічного позбавлення волі засудили 30-річного чоловіка, який вбив двох людей з вогнепальної зброї.

поліція
поліція

Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Крім того правоохоронці довели й замах на життя, який він вчинив перед затриманням.

Раніше Знай.uа писав про те, що у середу ввечері, 5 грудня, у одному із супермаркетів Харкова сталася кривава трагедія, сюжет якої претендує на голлівудський трилер.

Також Знай.uа повідомляв, що у четвер, 13 грудня, на Закарпатті розлючені несправедливим рішенням суду щодо жорстокого убивства люди заблокували автодороги Мукачево-Рогатин у селі Нижня Апша.