В ніч на 22 грудня в Дарницькому районі Києві підпалили пункт роздачі безкоштовних гарячих обідів для пенсіонерів "Обід без бід". Про це у Facebook повідомив бізнесмен Гарік Корогодський.

"Вночі "добрі люди" спалили будиночок "Обід без Бід" на Дарниці. Він не підлягає відновленню. На місяць через нього ми роздавали більше 3000 гарячих обідів. До встановлення нового будиночка наші життєлюби зможуть отримувати гарячі обіди на тому ж місці", - написав підприємець.

Він також повідомив, що за імена замовників підпалу призначено грошову винагороду.

Соціальна ініціатива "Обід без Бід" включає 10 пунктів роздачі гарячих обідів в Києві, вони працюють щодня. В місяць нужденним видають 30 000 гарячих обідів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше повідомлялося, що на хімічному підприємстві міста Тульчин Вінницької області відбулася масштабна пожежа в одному з робочих цехів.

Про це йдеться на офіційному сайті ДСНС України.

Зараз вже відомо, що джерело пожежі знаходилося в сирному цеху №1. Відзначається, що після виявлення пожежі одразу ж було оголошено про термінову евакуацію.

Також відомо, що на місці займання відразу ж прибуло кілька бригад рятувальників, завдяки оперативності яких було досить швидко ліквідовано пожежу та недопущено перекидання вогню на інші будівлі, які містять хімічно небезпечні речовини.

В ході рятувальної операції брали участь 14 чоловік особового складу та 4 одиниці пожежорятувальної техніки.

Разом з тим варто зазначити, що вранці в київському ліцеї почалася пожежа. Кадри з пожежею зуміли зняти учні закладу: на кадрах видно, як сильний дим огортає приміщення, однак пожежну сигналізацію не чути. Діти в цей час спокійно прогулюються по поверху.

Рятувальники кажуть, що учні все ж були евакуйовані на вулицю.

За їх даними, причиною загоряння стало сміття в кабінеті слюсаря. Вогонь загасили ще до того, як прибули пожежники. В інциденті, за попередніми даними, обійшлося без жертв і постраждалих.

Нагадаємо, в кремах для тіла виявили займисті інгредієнти.

Як повідомляв "Знай.uа" киянин живцем згорів у власному авто.

Також Знай.uа" писав, що у Донецьку вибухнув металургійний завод, перші деталі.