Мешканці Києва оголосили пошук кращих робіт для номінації на пост антисимволу року в столиці.

Про це повідомляє сторінка "Речовий доказ" у Facebook.

Конкурс символу Києва давно скасували, але заповзятливі українці вирішили використати ситуацію креативно. Так, до минулого, вже скасованим конкурсу допускали відверто лякають роботи, як вінок Титан і чорний квадрат, то в даному конкурсі великі шанси на перемогу у цар-балкона, забудовників або рейдерів.

Ройтбурд, Горбунов та Гнатів оберуть антисимвол Києва! Нещодавно столиця мала отримати офіційний символ, втім журі не...

Geplaatst door Речовий доказ op Vrijdag 21 december 2018

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Свої варіанти можуть ризикнути і відправити всі бажаючі на пошту antisymbol.kyiv@gmail.com. Вони будуть прийматися до 21:00 5 січня.

Володарі усіх призових місць отримають почесні грамоти та дружнє поплескування по плечу від художника Олександра Ройтбурда. Крім нього членами журі також стануть актор Олексій Горбунков і продюсер Олег Гнатів (Mox Perkalaba).

Раніше повідомлялося, що у Києві на одній з вулиць помітили символ нового 2019 року - свиню. Примітно, що тварина була без господаря, гуляло вздовж дороги. Фотографії хрюші виклав telegram-канал-Хіт Леджер.

"2019 рік ще не настав, а його символ вже гуляє по Києву", - написали в каналі.

Нагадаємо, на муки дітей столична влада відреагувала "галочкою на папері": учні Позняків продовжать навчатися у вбиральні. Поява обіцяного нового навчального закладу може розтягнутися на тривалий термін.

Як повідомляв Знай. ua, за два місяці кияни залишили понад 55 тисяч скарг на погане опалення. Разом з тим, жителі продовжують отримувати квитанції з космічними сумами.

Знай. ua писав, що у Києві чоловік впав у крижаний Дніпро, але на допомогу прийшла прекрасна жінка-водолаз. Чоловік перебував у близько 300 метрах від берега.