Правоохоронці Києва розпочали службове розслідування щодо інциденту побиття жінок у метро поліцейськими. Висновок службового розслідування буде направлено у Державне бюро розслідувань для прийняття процесуального рішення.

Про це повідомили в прес-службі Нацполіції столиці.

Нещодавно копи побили жінок на одній зі станції київського метрополітену. Про інцидент розповіла на своїй сторінці в соціальный мережі Facebook адвокат Світлана Оснач.

Вона опублікувала допис про те, що в День міліції її клієнтку разом з родичками незаконно затримали на станції метро. За словами Світлани Оснач, жінок завели в кімнату і роздягли, після чого п'яний правоохоронець жорсткого побив дівчат кийком. Жінка стверджує, що після інциденту жінок відпустили, змусивши деяких з них написати розписку про відсутність претензій до них.

Про інцидент повідомили співробітникам Управління внутрішньої безпеки, інспекції з особового складу. Одразу після цього начальник поліції Києва Андрій Крищенко заявив, що призначив службове розслідування для об’єктивної перевірки цієї інформації. Цю інформацію копи також передали до Київського управління внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Про інцидент поінформовано співробітників управління внутрішньої безпеки, інспекції з особового складу. Матеріали перевірки будуть направлені до Державного бюро розслідувань для прийняття рішення", - йдеться в повідомленні.

Нині Світлана Оснач видалила допис про подію зі своєї сторінки. Натомість вона написала, що поліцейські внесли відомості щодо злочину до ЄРДР. Коментарів потерпілі зі свідком Оснач поки не надають в інтересах слідства.

Нагадаємо, що Головне управління Національної поліції шокувало киян кримінальною статистикою столичного метро за 3 квартали 2018 року.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", влада української столиці переходить до реалізації будівництва метрополітену на Виноградар.

Також "Знай.uа" писав, що китайська компанія підтвердила будівництво четвертої гілки метро, яка з'єднає Троєщину з іншими районами столиці.