Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, за минулу добу, 19 грудня, в органи внутрішніх справ надійшло 355 повідомлень про скоєні злочини.

Серед них:

  • 1 розбійний напад
  • 7 грабежів
  • 15 хуліганств
  • 171 крадіжка
  • 5 незаконних заволодінь автотранспортом

Наголошується, що у 62 випадках встановлено особи підозрюваних.

Як повідомляють в Управлінні поліції, в 2018 році скоєно на 13% злочинів менше, порівняно з аналогічним періодом в 2017 році. Їх розкриття, навпаки, вдалося збільшити на 25%. Як вважає начальник управління з питань взаємодії з правоохоронними органами по забезпеченню правопорядку і безпеки Олег Куявський, отримані результати свідчать про ефективність київської цільової комплексної програми профілактики та протидії. Вона називається "Безпечна столиця" і на її розвиток виділено 120 млн 972 тисячі гривень.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

щоб уникнути здійснення нових злочинів у сфері державної безпеки Головним управлінням СБУ в Києві та Київській області протягом кількох місяців проведено 1088 профілактичних заходів, у тому числі 46 оперативних експериментів. Останні спрямовані на виявлення недоліків системи антитерористичного захисту об'єктів міської інфраструктури та місць масового скупчення людей. Відпрацьовано 138 анонімних повідомлень, з яких розкрито 57, встановлено 49 псевдомінерів.

Для ефективного контролю ситуації на дорогах і стану громадського порядку, в тому числі попередження вчинення нових злочинів, проводяться заходи щодо розвитку комплексної системи відеоспостереження. Камери встановлюються на мостах, у школах, об'єктах культурної спадщини та основних автомагістралях.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що суд зобов'язав Національну поліцію розслідувати напад на "Український вибір" радикалів, які входять до складу "С14".

Як повідомляв портал "Знай.uа": начальник патрульної поліції Луцька вщент розніс службовий автомобіль.

ТакожЗнай.uа" писав, що ЗСУ значно посилились надходженням нових вітчизняних бронеавтомобілів "Варта".