У вівторок, 18 грудня, стало відомо, що в київській школі № 287 викладач молодших класів жорстоко знущалася над одним із учнів. В результаті хлопчик став жертвою буллінгу.

Про інцидент повідомила його мати Вікторія Акімова в Facebook-спільноті "Бацьки SOS".

"В минулому році (у вересні 2017 року) мій син був у 4-му класі. Київ, школа 287. Вчителька мого сина написала на лобі червоною пастою "лох", поставила перед усім класом, щоб хлопці посміялися. Після чого син пішов у туалет, щоб відмити лоб. Про цей інцидент ми не знали, тому що син побоявся нам розповісти. Дізналися випадково від однокласників сина", - розповіла Вікторія.

Мати дитини також зазначила, що вчителька спочатку не бажала розмовляти з батьками, але після того, як батько вирішив піти зі скаргою до директора, зупинила його і все-таки обговорила конфлікт.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Прийняли рішення, що вчитель вибачиться перед усім класом за скоєне. Ми думали, що на цьому історія закінчиться, але, на жаль, син вже в 5-му класі, а після того випадку слово "лох" стало в класі популярним і син постійно чує його то від одного, то від іншого учня", - пояснила жінка.

При цьому Акімова додала, що минулого тижня навіть дійшло до бійки.

"Зі своєю вчителькою молодших класів син також періодично зустрічається в школі. Вона дозволяє собі кричати услід моїй дитині "інтернат за тобою плаче". Тобто вчителька так нічого і не зрозуміла. Що не можна ображати і принижувати дітей у школі", - підсумувала Вікторія.

Нагадаємо, що вчителі кинули травмованого школяра прямо на спортивному майданчику. Батьки забрали дитину зі школи з опухлим викривленим носом.

Як повідомляв портал Знай.uа, вчителі однієї зі шкіл у Харківській області звернулися до поліції із заявою, в якій говорилося, що мати не займається своїм сином.

Також портал Знай.uа писав, що у Сахалінській області в Холмській школі №1 викладач російської мови і літератури помітила у школярки маленьку дірку на кофті і вирішила перейти на особистості в спілкуванні з дитиною.