Скоро у приміщенні Київської міської державної адміністрації з'явиться дитяча кімната, де своїх чад зможуть на якийсь час залишити як працівники КМДА, так і відвідувачі.

Про це повідомляє ТСН.

Наразі тривають ремонтні роботи, а вже зовсім скоро перший поверх стане відкритим та облаштованим для громадян.

Наразі триває облаштування офісної частини. Зокрема у КМДА переоблаштували чоловічий туалет першого поверху під громадську вбиральню, зробили великий опенспейс, де розгорнеться канцелярія-приймальня, а також дитяча кімната.

будівля КМДА

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

У зв'язку з цим в адміністрації відкрили вакансію няні та шукають компетепнтну людину, яка буде приглядати за дітьми.

У дитячій будуть скляні стіни, облаштують столи для малювання та настільних ігор, а також організують різні розваги, наприклад, басейн з кульками та плазмовий екран, де показуватимуть мультфільми.

дитяча кімната

Планується, що дітей зможуть приводити і залишати як депутати, так і громадяни, які приходять написати звернення чи скаргу до влади міста.

Оновлена канцелярія та дитяча запрацюють вже після Нового року, а поки КМДА шукає няню та вирішує питання – чи створювати для неї окрему посаду у штатному розкладі адміністрації, чи запрошувати людей на умовах підряду.

Перед Новим роком українці можуть стати жертвами роботодавців-шахраїв

В останній місяць зими українці при пошуку роботи все частіше стикають з шахрайством. До того ж, нерідко обманюють не лише роботодавці, а й самі працівники.

Особливо це стосується сезонних святкових вакансій, де, як правило, жодні трудові договори не укладаються.

Нагадаємо, українські заробітчани масово тікають з Польщі. Знайшлося краще місце. Роботодавці у паніці пропонують райські умови.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, злидні штовхають мільйони українців піднімати чужу економіку. Цифри шокують, статистика засмучує.

Також портал Знай.ua писав, що українця затримали в Польщі через українську символіку.

Дивіться: Робота за кордоном. Реальні ризики