В українській столиці сталася моторошна історія. Так, на вулиці Академіка Туполєва, 7 перехожі знайшли труп чоловіка. За словами свідків, тіло лежало на засніженому тротуарі. Інцидент стався 13 грудня рано-вранці, приблизно о 6.40.

Про це стало відомо завдяки повідомленню столичних ЗМІ.

За даними правоохоронців, чоловік 1942 року народження йшов на зупинку громадського транспорту, щоб поїхати на роботу. Не дійшовши до зупинки 30 метрів, йому стало зле. Перехожі, які йшли повз, кинулися на допомогу чоловіку і викликали "швидку".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

На жаль, медикам залишалося лише констатувати смерть. На місці працювала патрульна поліція, слідчо-оперативна група і санітари. Точну причину смерті повинні визначити експерти.

Варто нагадати, що в Харкові сталася страшна трагедія просто в гуртожитку №14 Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Студента, якому було всього 17 років, знайдено мертвим. Про це розповіли в Нацполіції Харківської області, а також повідомлення про подію з'явилося на Telegram-каналі групи "ХПІ Online".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час меси в кафедральному соборі, невідомий убив людей і застрелився сам. У Бразилії невідомий розстріляв чотирьох людей. Про це повідомляє El Pais Brasil. Трагедія сталася в 100 км від Сан-Паулу. Чоловік влаштував жорстоку стрілянину в кафедральному соборі біля міста Компінас в Бразилії прямо під час служби. Зловмисник вбив чотирьох людей, а потім застрелився сам. Ще четверо парафіян було поранено, їх госпіталізували в місцеву лікарню. Один з них ще перебуває на лікуванні, інших відпустили додому.

Нагадаємо, луплять по чому попало: бойовики позбавили десятки населених пунктів життєво важливого.

Як повідомляв Знай.uа готують на забій: військові навчання резервістів приголомшили українців.

Знай.uа писав, Харків потрясла містична трагедія: роздяглася і померла на рейках.