На в'їздах у Київ запрацювали пункти обігріву для водіїв.

У зв'язку з ускладненням погодних умов та згідно з рішенням протоколу №60 постійної комісії ТЕБ та НС від 11 грудня, проїзд по Києву вантажних автомобілів 13 грудня починаючи з 06:00 обмежений по всіх основних напрямках до отримання відповідного розпорядження про скасування.

В місцях стоянки великогабаритного автотранспорту протягом всього строку обмеження пересування в Київі водії зможуть обігрітися в спеціальних пунктах. Місця їх розташування:

  • Одеський напрямок.
  • Бориспільське шосе.
  • Гостомельський напрямок.
  • Житомирський напрямок.
  • Броварський проспект.

Вказується, що рятувальні намети встановлені з точним дотриманням всіх правил протипожежної безпеки. Будь-яка людина, якій потрібна термінова допомога під час сильних снігопадів, може звернутися до рятувальників, які перебувають у пунктах обігріву цілодобово. У них водії зможуть зігрітися, поїсти та випити гарячого чаю.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Медики настійно рекомендують одягатися відповідним чином, щоб мороз не заскочив зненацька, для чого слід дотримуватися кількох нехитрих правил. На вулицю необхідно виходити лише в теплому і сухому взутті, яке не тисне на ноги, а одягатися потрібно в легкі і щільні речі, що не сковують рухи при ходьбі. Якщо на вулиці сильний вітер і мороз, то запобігти пересиханню шкіри допоможе жирний крем, яким слід змастити обличчя і руки.

Перебуваючи на вулиці в холодну пору, необхідно активно рухатися, що посилить кровообіг і зігріє, таким чином. Від вживання алкогольних напоїв медики настійно радять відмовитися.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що синоптики лякають українців попередженнями про погіршення погоди і сильним снігом.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Карпати накрили хуртовини і сильний сніг.

ТакожЗнай.uа" писав, що у 2019 році очікується аномальна погода, викликана глобальним потеплінням.