Буквально днями у Києві на вулиці Сагайдачного до новорічних свят влада встановила прикраси, які дуже налякали українців. Так, напередодні Нового року до стовпів прив'язали маленькі ялинки, а посеред вулиці встановили дивні і навіть трохи лякаючі інсталяції у вигляді тварин.

Киянка Дарина Круж опублікувала фотографії позбавлених смаку "прикрас" на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, додавши, що такі декорації не створюють в місті атмосферу свята, а навпаки псують її.

"Якщо зрубані і прив'язані до стовпів ялинки, а також потворні статуї тварин, що виглядають так, немов хтось обібрав реквізиторську театру для безстрашних дітей совка. У навантаження до цього уявіть метрові фігури робіт Марії Примаченко з дешевої фанери на подіумах, оббитих бридким матеріалом білого кольору, що імітує сніг", - написала Дарина.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Крім того, вона припустила, що такі жахливі декорації могли стати результатом відмивання грошей.

"Сподіваюся, що це просто поганий смак і нерозуміння шанобливого ставлення до природи, а не відмивання грошей. Жах", — зазначила дівчина в мережі.

При цьому в коментарях під публікацією з автором погодилося більшість українців.

"Аааааа!!! Злість, шок і обурення! ", "Адище. Прив'язати до стовпа жлобів, які так гроші відмивають", "Господи, який треш", "Просто новорічний розпил бабла", — відреагували на побачене жителі столиці.

Присоединяюсь к мнению Andrii Bashtovyi. Если срубленные и привязанные к столбам ёлочки, а также уродливые и уе****кие...

Geplaatst door Daria Kryzh op Woensdag 12 december 2018

Нагадаємо, що підготовка головної новорічної локації країни вже почалася. Традиційно, тисячі українців зможуть зустріти 2019 на Софійській площі, де на відвідувачів 19 грудня очікує відкриття Країни Північного Сяйва.

Як повідомляв портал Знай.uа, до Нового року залишається кілька тижнів, а значить скоро в кожному будинку з'явиться святкова ялинка. Перші новорічні "красуні" вже почали завозити у столицю. Як виявилося, більшість із них не мають відповідних чіпів легальності.

Також портал Знай.uа писав, що вся Софійська площа прикрашена дивовижними звірами, які оформлені у фірмовому стилі художниці Марії Примаченко. В цілому розмістили 72 "казкові істоти".