Про даний інцидент на своїй сторінці в Facebook повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан Штірліц, інформує replyua.net. Як повідомив офіцер, маршрутка рухається за маршрутом "Київ – Біла Церква".

"Зради немає... Як і Криму... А я все переживаю, чому наші місцеві маршрутники завжди такі "люб'язні" з ветеранами російсько-української війни. Коментарі зайві", - наголошується у тексті повідомлення.

Абсолютно не дивує той факт, що інцидент викликав хвилю обурення серед користувачів Facebook. У коментарях українці писали: "Малороси довбані", "Тварюка", "Ось мудило", "Маршрутники, ну, це вже прям, як діагноз".

Деякі читачі і взагалі порекомендували звернутися до СБУ за роз'ясненнями. А інші запропонували ввести воєнний стан у Києві та області, "щоб розігнати щурів".

Нагадаємо, 7 грудня на Волині сталося жахливе ДТП, в результаті якого загинула 59-річна жінка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові переповнений тролейбус спалахнув на ходу. Тролейбус №24 рухався за своїм маршрутом, коли почалося загоряння, іскри посипалися просто на голови людям, які їхали всередині салону.

Знай.uа писав на сумнозвісній вулиці Сумській в Харкові знову сталася жахлива ДТП - на перехресті вулиці Сумської та проспекту Незалежності зіткнулися три автомобілі.

Тим часом київського маршрутчика спіймали за непотрібним заняттям – він робив це прямо в салоні автомобіля, пасажири обурені.

У Києві пасажири випадково застали водія маршрутки за досить дивним заняттям. Чоловік, не соромлячись, справляв нужду прямо в салоні, чим викликав гнів очевидців.